Renault Kwid Outsider: Mai aproape de Dacia

Renault Kwid Outsider este numele conceptului care aduce crossoverul de clasă mini mai aproape de Dacia și de gusturile clienților pretențioși din Europa sau America de Sud.

Prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo, Renault Kwid Outsider se delimitează de versiunea low-cost comercializată pe piața din India prin designul și finisarea mai elaborate.
Kwid Outsider se îndreaptă mai mult către conceptul clasic de crossover, apelând la elementele tipice segmentului: ornamente din plastic cu rol de protecție și gardă la sol înălțată. Kwid a primit anvelope de off-road, scuturi noi, mai rezistente și ornamente interioare viu colorate.

În America de Sud, astfel de variante de life-style, cu iz de off-roader, sunt comune, inclusiv modele convenționale de clasă mică sau compactă fiind oferite alături de pachete de design similiare.

Animat de un motor aspirat de 1 litru și 82 CP, Renault Kwid Outsider este așteptat și pe piața din Europa, din 2017, sub sigla Dacia.

Sub SUV-urile de clasă mică și compactă mai există o nișă neexplorată încă de aproape nimeni. Aici,
Renault a fost mai agil decât concurența. În același segment, Suzuki a lansat un nou Ignis, iar VW a înghețat proiectul Taigun construit pe baza lui Up, care este considerat prea scump.

Renault Kwid (viitorul Dacia mini SUV) este un model absolut nou construit pe o platformă complet nouă. Și nu este un model clasic de clasă mini ci un “model cu alură de SUV” ca să folosim cuvintele lui Renault.

CITIȚI MAI MULTE DESPRE VIITORUL SUV DE CLASĂ MINI DACIA AICI

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top