Renault Master câștigă titlul Van of the Year 2012 în Germania

Renault Master a câştigat cel mai râvnit premiu german: « Vehiculul Comercial al Anului 2012 ». Acest premiu este acordat de către un juriu compus din 15 utilizatori experimentaţi de vehicule utilitare, care testează la fiecare doi ani gama de vehicule utilitare cu sarcină mai mică de 3,5 tone, în condiţii reale de exploatare.

Master, fabricat în exclusivitate în uzina din Batilly (France) deţine 13,7% din piaţa de furgoane mari din Europa (iulie 2012), contribuind la păstrarea poziţiei de lider deţinută de Renault pe segmentul de vehicule utilitare, încă din anul 1998.

Renault Master îşi îmbogăţeşte palmaresul cu un nou premiu, fiind declarat « VAN OF THE YEAR 2012 « în Germania. Titlul este desemnat de către prestigioasele publicaţii « Deutschen Handwerkszeitung » şi « Handwerk Magazin ».

Organizat sub egida Ministerului Federal al Transporturilor, acest premiu este acordat de un juriu compus din 15 utilizatori experimentaţi din zona acestui business. Aceştia au testat timp de o săptămână în condiţii reale de utilizare 12 vehicule utilitare ale diverselor mărci, în versiune dublă cabină şi şasiu de mai puţin de 3,5 tone.

La finalul evaluării, Master dCi 125 FAP s-a clasat pe primul loc, ţinând cont de rezultatele testului de condus şi de alte criterii combinate cum ar fi : concepţia, rentabilitatea, respectul pentru mediul înconjurator (conform DEKRA).

«Premiul Vehiculul Comercial German al anului este un titlu foarte special, iar acest rezultat excelent prefigurează succesul mărcii pe o piaţă a furgoanelor foarte competitivă », a precizat Achim Schaible, Director Renault Germania.

Anul acesta, ceremonia de acordare a premiului a avut loc pe 21 septembrie 2012 la Salonul Internaţional de Vehicule Comerciale (IAA) din Hanovra, Germania. De menţionat că Renault este lider pe piaţa europeană de vehicule comerciale uşoare de 15 ani consecutivi, cu o cotă pe piaţă de 16,4% în primul semestru 2012.

Adaugati comentariu