Renault numește un nou director general la Dacia

Carlos Ghosn a demisionat. Renault are o nouă conducere

Renault numește un nou director general la Dacia. Christophe Dridi va prelua funcția de director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România.

Dridi va prelua mandatul de la 1 ianuarie 2019 și preia responsabilitățile de la Jerome Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia și membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeași dată, de Miguel Oliver, în prezent director Calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access.

Antoine Doucerain a plecat de la conducerea Automobile Dacia după doar şase luni, iar interimatul funcţiei de director general a fost preluat de Jerome Olive, care a mai ocupat în trecut poziţia de director al companiei.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top