Renault și Prima Evadare devin parteneri

Renault susține mișcarea, devenind partener official al competiției cicliste ”Prima Evadare”. Și asta nu numai în acest an, ci până în 2018.

Mulți am auzit de Prima Evadare: este cea mai mare competitive de ciclism cross-country din estul Europei. Și mai mulți am auzit de Renault. De-acum, le putem pronunța în același context, pentru că brandul francez a devenit partener oficial al competiției.

„Susținem această competiție pentru că ne dorim să construim, pe lângă o colaborare frumoasă și durabilă cu organizatorii evenimentului Prima Evadare, o imagine axată pe mișcare și un stil de viață caracteristic persoanelor active, asemenea viziunii Renault – Passion for Life! Ne bucurăm să fim parte a acestui proiect și sperăm ca vom atrage alături de noi cat mai mulți participanți care sa evadeze din rutina cotidiana si să își trăiască pasiunea.” a declarat Elena Apostol, Șef Departament Comunicare Renault.

renault-megane-4-1

Bine, și cu ce ne ajută pe noi? Primii care vor beneficia de această colaborare sunt chiar cicliștii înscriși la start. Ei vor primi asistență de la serviciul de suport tehnic ”Velo Service powered by Renault”, pe toată durata evenimentului, de la primirea kit-ului de concurs, până la trecerea liniei de sosire.

Nu mai puțin de 10 mecanici se vor ocupa de ultimele verificări și reglaje înaintea startului, respectiv de remedierea defecțiunilor din timpul cursei. Iar cum traseul de 55 km este în întregime nepavat, desfășurându-se prin pădurile și pe potecile dintre București și Snagov, presimt că vor avea ceva de lucru.

Și asta, mai ales că nici vremea nu pare a ține cu competiția în acest an: duminică, 8 mai, sunt anunțate ploi puternice în zona Bucureștiului. Ținând cont de aceasta, Renault va trimite 4 exemplare de Kadjar și Megane, care vor asigura deplasarea echipelor de mecanici pentru a ajunge cât mai repede în zonele cu probleme.

kadjar - autoexpert.ro (5)

Dincolo de suportul tehnic pe care-l va oferi, Renault România a înscris în cursa de duminică o echipă care numără peste 60 de cicliști, toți provenind din rândurile propriilor angajați! Este cea mai mare echipă înscrisă vreodată în istoria competiției.

Spectatorii pe care ploaia îi va ține la distanță, vor putea urmări cursa live atât pe canalele de Social Media ale Renault, cât și la televizor, pe canalul sport.ro.

Sursa foto bicicletă: centurion.de

Adaugati comentariu