Renault Twingo Miss Sixty 1.2 MPI 75 CP

Twingo Miss Sixty şi-a făcut programare la ora de kangoo jumps, iar reacţiile fetelor nu s-au lăsat aşteptate.

Sala de fitness/aerobic este locul unde descoperi lucruri interesante, te descarci de nervi, implicit te face să te simţi mai bine. Pentru mine mai este locul de unde culeg şi câteva păreri despre maşinile care, uneori, sunt mai greu de înteles daca nu eşti cel puţin metrosexual. Şi nu sunt. Unde poţi observa mai bine reacţiile domnişoarelor la vederea unui Twingo Miss Sixty decât la ora de kangoo jumps? La a doua oră.

Domnişoarele spun

Zis şi făcut, am parcat maşina în faţa sălii şi am rugat, în pauza de revenire, câteva domnişoare să-mi spună două vorbe despre cum li se pare jucăria roz. Lăsând la o parte faptul că este uşor de parcat şi pare mai mult lată decât lungă, majoritatea celor chestionate au rămas “interzise” la aflarea raportului exclusivism/preţ.

Adică pentru un Twingo Miss Sixty plăteşti aproximativ 9.500 de euro cu TVA. Pentru aceşti bani primeşti cel mai reuşit model de clasă mică, asezonat cu elemente glossy care le fac pe domnişoare să se simtă un fel de Paris Hilton de Românica. Bani puţini, efect maxim. Adaugă la toate acestea un consum redus de carburant şi Twingo – ok, fără pachetul Miss Sixty – devine opţiunea numărul unu în mintea bărbaţilor când discutăm de maşini de oraş. Dincolo de sigle, floricele sau tente de roz se află un Twingo veritabil care poate transporta fără probleme patru persoane la bord, oferind un comportament rutier demn de o clasă superioară.

Pata de culoare

Singurul propulsor disponibil la vânzare – 1,2 l şi 75 CP – este vioi şi îţi lasă bani şi pentru un frappe la terasa favorită. Parcheaz-o la intrare şi o să vezi că este pata de culoare într-o mare de tonuri gri. Pentru că, nu-i aşa, detaliile fac diferenţa.

Date tehnice: Renault
Twingo
Sasiu si caroserie
Motorizare 1.2 MPI
Nr. usi/locuri 3/4
Masa proprie/totala [kg] 945/1370
Dimensiuni si capacitati
Lung/lat/inalt [mm] 3600/1660/1470
Ampatament 2370
Volum portbagaj [l] 165 (1385)
Motor si transmisie
Tip motor 1.2 MPI
Combustibil Benzina
Cilindree [cmc] 1149
Sistem alimentare injectie multipunct
Putere max. [kW(CP)/rpm] 55(75)/5550
Cuplu max. [Nm/rpm] 107/4250
Cutie de viteze Manuala/5
Performante si consum
Viteza maxima [km/h] 170
0-100 km/h [s] 12
Consum urban/extra/mixt 6.7/4.2/5.1
Emisii CO2 [g/km] 110

Adaugati comentariu