Revenire istorică pentru Continental GT la Paris

Noul Bentley Continental GT a debutat la Salonul Auto de la Paris din acest an, locul în care, acum 8 ani, se lansa primul concept Continental GT.

De la debutul spectaculos din 2002, Bentley Continental GT s-a vandut in 46.000 de exemplare dintre care aproximativ jumatate au fost versiuni coupe. Asamblata in fabrica de la Crewe din Cheshire, Anglia gama Continental si-a construit o reputatie pentru performante dinamice, asamblare fara cusur a interiorului si practicalitate. 

Noul Continental GT continua traditia propulsoarelor in configuratie W12, noua generatie producand 575 CP (fata de 567 CP) si 700 Nm. Interiorul beneficiaza de noi spatii de stocare si un plus de 46 mm destinat pasagerilor de pe bancheta. Tot in categoria noutati se incadreaza si sistemul de infotainment cu touch screen si o capacitate de stocare de 30Gb. 

Din punctul de vedere al designul exterior noul Continental pastreaza liniile modelului pe care il inlocuieste, care la randul sau a fost inspirat de R-Type Continental din anii 50′. Partea frontala si in special configuratia blocurilor optice seamana frapant cu cele a noului Bentley Mulsanne. 

Livrarile noului Bentley Continental GT vor debuta in primul trimestru al anului 2011 de la preturi incepand cu 154.600 euro pentru piata europeana.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top