Revista Auto Expert nr. 228, dec. 2021-ian 2022

A apărut noua ediție a revistei Auto Expert! În nr. 228 îți propunem o mulțime de subiecte interesante!

În primul rând, am testat hitul momentului, Kia EV6. De asemenea, ”vărul” său, Hyundai Ioniq 5, ne-a dezvăluit toate ”dedesubturile” în testul cu măsurători pe care l-am realizat. De la autonomie reală, până la dimensiuni interioare, nimic nu ne-a scăpat.

L-am scufundat prin noroaie pe SsangYong Musso Grand, și am crezut că nimeni nu ne va mai scoate din bucluc. Dar coreeanul a ieșit singur.

Apoi, ți-am pregătit cel mai complex material cu Toyota GR Yaris. Măsurători complete, accelerații pe șosea, ținută de drum și timpi pe circuit, tehnica în clar. Și, poate, peste toate, o comparație cu dinamica celorlalte modele reprezentative angrenate în raliuri. Printre ele – Ford Escort Cosworth, Mazda 323 Turbo, Lancia Delta HF Integrale, Nissan Sunny GTI-R și Toyota Celica 4WD Turbo.

Coperta Auto Expert decembrie 2021, nr. 228

Am revenit cu impresii de la primele teste internaționale cu Mercedes-Benz Citan. Am făcut o călătorie prin Dobrogea cu Renault Trafic SpaceClass, unde am vizitat principalele atracții ale zonei. L-am condus inclusiv pe fundul Mării Tethys!

Am analizat oferta celui mai ieftin off-roader din România, Lada Niva. Ți-am povestit care sunt punctele tari și cele slabe ale primei generații Peugeot 3008, în rubrica Second-hand.

Am luat contact pe șosea cu cea mai recentă iterație a lui Subaru Outback. Am analizat comportamentul sistemului plug-in hybrid de la Jeep Compass.

Am aruncat un ochi la viitoarele Renault 4 și 5. Am publicat cifrele vânzărilor de autoturisme din România. Am făcut de toate. Tu nu trebuie decât să citești nr. 228 al revistei Auto Expert!

Lectură plăcută!

Adaugati comentariu