Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem noi, să schimbm tradiția? Ne-am conformat, deci, și îți oferim informații pe care nu le vei găsi laolaltă în nicio altă publicație!

Am dedicat 8 pagini modelelor care vor apărea pe parcursul acestui an. Nu doar prezentări seci, ci și desene mari, ca să știi la ce să te aștepți! Printre ele, modele populare precum viitoarele Dacia Duster, Renault Clio, BMW Seria 5, Mercedes-Benz Clasa E, Suzuki Swift și multe altele, din toate segmentele. Apoi, am publicat calendarul complet al prezentărilor acestora, ca să știi când când să le aștepți pe piață.

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023 – subiecte variate

Dacă n-ai răbdare până atunci, nu-i bai! Uite ce poți să-ți cumperi chiar azi. La rubrica ”Pentru expertul din tine” ți-am pregătit 6 pagini cu cele mai ieftine mașini noi din România, de la electrice și hibride plug-in, până la cele convenționale. Bonus, la final ai încă două pagini cu cele mai fiabile mașini second-hand sub 10.000 de euro din România! Ca să nu arunci banii pe geam nici la achiziție, nici la service.

Acum, că te-am pus la curent cu ce-ți oferă piața, e timpul să te delectăm cu teste… diversificate. De la cele pragmatice, cu Citroen C4 X și e-C4 X (pe care l-am scris ”la cald”, în Spania, la testul internațional), Renault Austral, Nissan Juke Hybrid și Hyundai Tucson plug-in hybrid, până la cele pline de emoție, cu Alfa Romeo Tonale, Cupra Formentor, Toyota Supra și Volkswagen ID. Buzz! Apropo, suntem singura revistă din România care a condus versiunea plug-in hybrid a lui Tonale, și nu numai pe șosea, ci și pe circuit! Mai mult, o parte din teste au și măsurători statice și dinamice, deci o să afli exact cât consumă, cât de repede accelerează, cum se comportă la limită, ce spațiu interior au, cât de comodă e suspensia… O să afli TOTUL despre ele!

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

N-am uitat de rubrica dedicată situației vânzărilor din România, de Știri, de Second-hand, unde am abordat un model surpriză și de Oferta lunii, unde ți-am explicat de ce Honda HR-V în versiune standard echivalează cu modelele concurente în versiuni de top.

Încă nu te-am convins să cumperi revista?  🙂

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top