Revista Cargo&Bus lansează noul site www.cargo-bus.ro

Cargo&Bus, prima revistă de transporturi din România, înființată în 1996, are începând din acest an un nou website – www.cargo-bus.ro – unde puteți găsi toate noutățile din domeniul camioanelor și autobuzelor, dar și al produselor și serviciilor conexe.

Axată pe nevoile specifice ale companiilor de transport marfă și persoane, revista Cargo&Bus are acum și o puternică versiune online, unde profesioniștii din transportul comercial și logistică pot afla cele mai importante informații din domeniu într-o manieră mult mai dinamică, dar care se completează perfect cu articolele specifice versiunii printate.

Atât companiile mari, cât și micii întreprinzători, au nevoi specifice ținând de parcul de vehicule. Dar toate companiile au ca principal obiectiv reducerea costurilor operaționale, deoarece marjele de profit din domeniul transporturilor comerciale au devenit foarte mici.

De asemenea, problematica transporturilor se schimbă foarte mult de la an la an. Companiile românești au început să lucreze foarte mult în afara țării, iar pe de altă parte statele vestice au introdus numeroase măsuri restrictive. În plus, au apărut numeroase noutăți tehnologice (servicii telematice, carburanți alternativi, automatizare) care vor domina transporturile comerciale în doar câțiva ani.

O informație citită la timp vă poate ajuta să vă reduceți costurile, prin aflarea celor mai noi oferte pentru produse și servicii, dar și a celor mai noi tehnologii. Rămâi informat cu www.cargo-bus.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top