Rezvani Tank SUV: Tancul 4×4 cu până la 500 CP

Producătorul american de mașini sport Rezvani, cu sediul în California, se reorientează acum spre segmentul SUV. Noul model intitulat Rezvani Tank are o gardă la sol imensă și 500 CP.

SUV-ul Rezvani respectă principiile clasice de construcție ale unui off-roader autentic, cu alte cuvinte șasiul este separat, ceea ce promite o robustețe ridicată și performanțe excelente în afara drumurilor asfaltate. Acest lucru este sugerat și de faptul că SUV-ul se bazează pe modelele militare ale firmei și pur și simplu va purta numele „Tank” – tanc, n.r. Accesul în interiorul luxos echipat este facilitat de ușile cu deschidere în sens contrar.

Două motoare sunt disponibile. Modelul de bază este dotat cu un motor V6 de 3,5 litri, cu 285 CP și un cuplu de 350 Nm. Pasionații de performanță pot aștepta cu nerăbdare un V8 de 6,4 litri cu o putere de 500 CP și un cuplu maxim de 580 Nm. Acesta poartă eticheta SRT și este livrat de Chrysler. Ambele motoare sunt combinate standard cu transmisie integrală și diferențiale reglabile manual.

Printre caracteristicile modelului se numără o cameră foto cu senzor termic și un strat de blindaj complet (opțiune), conform standardului B6. Noaptea ar trebui, de asemenea, să se transforme în zi, grație rampei de lumini cu LED-uri integrate pe acoperiș. Tot standard se oferă și un head-up display.

Noul SUV poate fi deja rezervat, fiind necesar un avans de 1.000 $, o sumă modestă comparativ cu prețul de bază de 178.000 dolari. SUV-ul Rezvani va fi livrat începând din această iarnă.

rezvani-tank (9)

Adaugati comentariu