Riderii AMCKart în formulă nouă la Romaniacs 2013

Prezenţi încă din 2011 la cea mai impresionantă competiţie de hard enduro organizată pe teritoriul României, riderii Dunlop AMCKart se aliniază la startul ediţiei din acest an a faimoasei competiţii Red Bull Romaniacs într-o fomulă nouă.

Astfel, după accidentarea de la începutul acestui sezon a coechipierului său Ionuţ Moşteanu, pilotul Dunlop AMCKart Andrei Cohn participă în 2013 la clasa Hobby Single, în timp ce un al doilea rider susţinut de echipa AMCKart Racing Team, Răzvan Avramescu, este pregătit să ia startul la clasa Expert Single 2013.

Eduard Răzvan Avramescu (Amckart Racing Team), cunoscut ca “Il Braccio” a ieşit pe locul 11 la ediţia precedentă a competiției Red Bull Romaniacs, unde a participat la clasa Hobby Single. Succesul din ediţia trecută a competiţiei şi rezultatul foarte bun obţinut în cursă l-au motivat pentru o participare la clasa Expert Single, unde aşteaptă o clasare cel puţin la fel de bună ca şi anul trecut.

Andrei Cohn concurează din 2009 în Campionatul Naţional de Enduro şi la toate competiţiile mari din ţară. La prima sa participare la Romaniacs, Andrei Cohn a terminat competiţia, participând alături de coechipierul său la clasa Hobby Team, pe locul 14.

„Când vine vorba de obiective, la Romaniacs primul obiectiv este clar acela de a încheia cursa şi de a trece linia de sosire fără abandon sau probleme tehnice severe. Competiţia de hard enduro de la Sibiu este recunoscută în Europa ca fiind una cu un grad de dificultate extrem de ridicat, iar prin participarea noastră aici dorim să ne demonstrăm că ne putem depăşi limitele. În rest, anvelopele noastre ne vor sprijini nu numai să ne atingem obiectivul dar să obţinem şi a plasare bună la final de cursă”, a declarat Andrei Cohn, rider Dunlop AMCKart.

Red Bull Romaniacs a devenit una dintre cele mai importante competiţii de hard enduro din Europa. În 2012 s-au aliniat la start 190 de piloţi, printre care şi nume mari la nivel mondial ca: Graham Jarvis, Andreas Lettenbichler sau Chris Birch. În 2013 competiţia se va desfăşura în prima săptămână a lunii iulie şi aliniază la start peste 370 de piloţi din 40 de ţări.

Adaugati comentariu