#RoadtoBMWWelt – concursul care te recompensează pentru că îți conduci mașina

BMW Welt - Exterior view (east side) (03/2011)

Prima lună a adus și primii finaliști în cursa #RoadtoBMWWelt – concursul care își propune să recompenseze posesorii BMW pentru simplul motiv că își conduc automobilele!

La jumătatea lunii martie, Proleasing Motors, dealer autorizat BMW, a dat startul unei competiții adresate posesorilor BMW, prin care aceștia au fost provocați să parcurgă distanța de 2.998 km într-o perioadă limită, până la 15 iunie, pentru a beneficia de premii garantate și de șansa unui weekend prelungit pentru 2 persoane la BMW Munchen, acolo unde a început povestea brandului bavarez.

BMW Welt

Acest concurs a fost gândit sub forma unei curse al cărei punct de finish este sediul BMW din Munchen. La această cursă, desfășurată în perioada 15 martie – 15 iunie 2017, s-a putut înscrie oricine conduce un BMW, introducând kilometrajul curent de la bordul automobilului cu care realizează înscrierea pe website-ul www.bmwproleasing.ro/roadtobmwwelt. În funcție de numărul de kilometri parcurși de la data înscrierii și până la finalul perioadei de campanie, participanții la concurs vor beneficia de premii garantate constând în operațiuni gratuite la service-ul autorizat BMW Proleasing Motors (verificări mecanice, reglare geometrie roți, citire coduri de erori memorate etc.), dar și de o șansă de a câștiga Marele Premiu – excursia la Munchen – în cazul în care distanța parcursă în concurs va fi de cel puțin 2.998 km, echivalentul unui drum dus-întors de la sediul Proleasing Motors din Ploiești la sediul BMW din Munchen.

BMWWelt (9)

Cursa #RoadToBMWWelt a ajuns aproape de jumătate. Primii 3 finaliști, care au parcurs distanța totală de concurs din prima lună, beneficiază deja nu doar de cele 4 gratuități de service oferite, ci și de oportunitatea de a ajunge la BMW Munchen, aceștia fiind automat înscriși în tragerea la sorți care va avea loc pe 19 iunie 2017.

Pentru prima finalistă a cursei, primii 700 km din cei 2998 necesari finalizării concursului au fost acumulați prin sistemul de bonus – respectiv o citire gratuită de cheie, care s-a realizat la validarea kilometrajului inițial înscris în cursă, și o operațiune de service realizată la Proleasing Motors. Concurenta intenționează să profite în perioada următoare de o programare în care să realizeze toate operațiunile gratuite și este bucuroasă că participarea la un concurs doar pentru că… “a fost simplu” a reușit să se transforme într-o experiență plăcută, cu beneficii reale – o experiență care are șansa să se continue la Munchen.

Află ce cred și ceilalți finaliști despre șansele lor de a câștiga marele premiu, pe site-ul Miss Auto!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Cupra SUV 2024 autoexpert.ro

Schimbări majore la Seat și Cupra

Seat S.A. a susținut o conferință de presă în care a prezentat rezultatele financiare pe anul fiscal 2022. Dincolo de asta, discuțiile

Scroll to Top