#RoadToBMWWelt: Mergi la Munchen cu BMW și Proleasing Motors

#RoadToBMWWelt, noua campanie derulată de Proleasing Motors cu susținerea BMW România, îți dă șansa să câștigi o excursie pentru două persoane la Munchen.

Desfășurată pe perioada a 3 luni, începând cu 15 martie 2017, campania este adresată posesorilor BMW, în cadrul căreia aceștia sunt recompensați pentru o activitate foarte simplă: faptul că își conduc automobilele.

Miza principală a provocării este un weekend prelungit pentru 2 persoane la München – acolo unde povestea BMW a început acum 101 ani – care va oferi oricărui pasionat al brandului o experiență completă BMW: vizite la BMW Welt și BMW Museum, test drive cu un automobil BMW în München și alte surprize pregătite de organizatori. În plus, participarea activă la competiție aduce premii garantate constând în verificări și operațiuni gratuite de service la BMW Proleasing Motors.

Proiectul #RoadToBMWWelt a fost dezvoltat sub forma unei curse, în cadrul căreia orice persoană care conduce un automobil BMW se poate înscrie pe website-ul www.bmwproleasing.ro/roadtobmwweltîn perioada 15 martie – 15 iunie 2017, și, cu condiția să parcurgă până la finalul perioadei distanța de 2.998km la volanul automobilului cu care s-a înscris, va participa în mod automat la tragerea la sorți pentru călătoria la BMW München oferită. 2.998 km reprezintă echivalentul distanței dus-întors de la reprezentanța BMW Proleasing Motors din Ploiești până la BMW Welt München.

De asemenea, începând cu primii 300km parcurși în concurs, toti participanții la „cursa” către BMW München vor beneficia de premii garantate, constând în verificări și operațiuni gratuite în service-ul autorizat BMW Proleasing Motors: verificări mecanice, citire coduri de eroare, reglare geometrie roți etc.

În primele 3 saptamani de desfășurare a campaniei s-au înregistrat peste 100 de înscrieri, cel mai avansat participant având deja 2200 km parcurși în concurs. Pentru participanții care parcurg în mod uzual distanțe mai scurte sau pentru cei care se înscriu în provocarea #RoadToBMWWelt mai aproape de finalul concursului, Proleasing Motors oferă posibilitatea acumulării de kilometri bonus, care îi vor aduce pe înscriși mai aproape de extragerea pentru Marele Premiu fără ca ei să parcurgă distanțele în realitate. Fiecare participant la cursă are acces într-un cont de concurs propriu, în care poate vizualiza toate metodele disponibile de acumulare bonusuri, își poate actualiza numărul de kilometri parcurși și poate revendica premiile garantate pentru care este eligibil.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top