Roata aniversară GOOGLE marchează 19 ani de existență!

Cel mai mare motor de căutare din lume aniversează astăzi 19 ani de existență. „Roata aniversară Google se vrea a fi o roată a norocului: se învârte, se oprește și te duce într-una căutările populare de până acum sau într-o pagină creată de motorul de căutare cu diverse ocazii.”

Cu ajutorul acesteia poți accesa jocuri, poți să auzi sunetele produse de diverse animale și poți parcurge un chestionar despre Ziua Pământului. „Totodată, roata aniversară Google adună diverse alte doodle-uri făcute până acum cu diverse ocazii, cum ar fi aniversarea hip hop-ului. Te duce chiar și la căutări cu exerciții de respirație.” GOOGLE, cel mai mare motor de căutare a pornit de la un simplu experiment din cadrul Universității din Stanford, din anul 1998. Larry Page și Sergey Brin sunt cei doi doctoranzi care au reușit să vadă în viitor.

Compania a pornit cu o investiție de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe Internet poate revoluționa lumea.

Mai mult pe MissAuto

Adaugati comentariu