Rolls-Royce Cullinan, teste finale în colaborare cu National Geographic

RollsRoyce-Cullinan

Rolls-Royce Cullinan are parte de o promovare specială încă dinainte de lansare. Constructorul britanic a semnat un parteneriat cu National Geographic pentru realizarea unui film și a unei serii de fotografii.

Documentarul care va purta numele “Final challenge” (“Provocarea finală”) și va arăta imagini cu SUV-ul premium în Europa de Nord, în Orientul Mijlociu și în Statele Unite, înainte de prezentarea sa oficială, spre sfârșitul anului.

Cullinan este primul SUV al producătorului britanic și va veni cu portierele tipice modelelor Rolls-Royce. La baza lui Cullinan se va afla platforma din alumiu a companiei, pe care este construit și noul Phantom și va fi propulsat de o versiune actualizată a motorului V12 de 6.8 litri.

RollsRoyce-Cullinan

Rolls-Royce promite un confort extraordinar la bordul noului său automobil, promițând că acesta va fi „Effortless Everywhere” („Oriunde, fără efort”).

Echipa de dezvoltare a companiei va fi însoțită de un celebru explorator și fotograf, Cory Richards. Team-ul delegat de National Geogrpahic va răspunde de documentarea călătoriei.

“I-am promis publicului, în urmă cu trei ani, că îl voi implica în dezvoltarea și în testarea lui Cullinan și îmi țin promisiunea realizând The Final Challenge”, spune Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce. “Publicul și clienții din ziua de astăzi vor vedea Rolls-Royce într-o lumină nouă, Cullinan demonstrând cât de capabile pot fi automobilele noastre.”

Documentarul va fi disponibil pe pagina web National Geographic, dar și pe conturile Rolls-Royce de pe rețelele de socializare.

 

Adaugati comentariu