Rolls-Royce Dawn Silver Bullet: ediție specială produsă în doar 50 exemplare

Rolls-Royce a publicat primele imagini oficiale cu ediția specială a modelului Dawn numită Silver Bullet. Vor fi produse doar 50 de exemplare.

Anunțată de un teaser publicat la începutul lunii martie, Dawn Silver Bullet este o ediție specială a modelului decapotabil inspirată de automobilele de lux din anii ’20.

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet este un model din seria Collection Car a producătorului britanic. Principala diferență a ediției speciale față de modelul Dawn standard este liminarea celor două scaune din spate și acoperirea spațiului cu un element aerodinamic numit Aero Cowling.

Inspirația pentru acest model vine de la roadsterele anilor ’20. Toate cele 50 de exemplare vor fi vopsite în culoarea numită Brewster Silver. La interio, planșa de bord este realizată din fibră de carbon, iar pielea este prezentă în tot habitaclul.

La capitolul motorizare, Silver Bullet păstrează motorul V12 turbo de 6.6 litri al modelului standard ce oferă 571 CP la 5.250 rpm și un cuplu maxim de 780 Nm de la 1.500 rpm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Via Rolls-Royce

Adaugati comentariu