Rolls-Royce face senzație cu un Drophead Coupe special

Rolls-Royce Motors Cars a prezentat cu mândrie un exemplar cu totul și cu totul special al modelului Phantom Drophead Coupe, construit și personalizat manual la Goodwood, în Anglia, locul de origine al celebrului constructor.

Exemplarul ultra-exclusivist a fost conceput pentru a înfățișa esența unei escapade perfecte de week end, și pentru a oferi șoferului sau pasagerilor nivelul maxim de lux și senzație de relaxare, pe care le poate reda un autovehicul decapotabil.

În afara unui set de genți de voiaj concepute special pentru acest model, el mai este prevăzut și cu o cutie de bijuterii Asprey, fabricată manual de meșteri artizani și poziționată în torpedoul mașinii. Construită special pentru bijuteriile de mici dimensiuni, cutia oferă un grad ridicat de securitate pentru bunurile pasagerilor și le permite acestora să se bucure în totalitate de confortul deosebit oferit de scaunele somptuase tapițate cu piele de cea mai bună calitate.

Exemplarul în cauză a fost construit special pentru evenimentul Masterpiece London 2011 și prezintă și alte artificii deosebite de design, cum ar fi finisajele din lemn asemănătoare celor de pe ambarcațiunile de lux, plăcuțele gravate care atestă unicitatea modelului sau inscripțiile speciale de pe statueta „Spirit of Ecstasy”, care marchează centenarul celui mai celebru logo din lumea auto.

De asemenea, Drophead Coupe Masterpiece 2011 este primul Rolls-Royce vopsit în noua nuanță Mazarine Blue, culoare ce se va adăuga bogatei liste de opțiuni în ceea ce privește cromatica modelelor companiei. Numele și culoarea au fost inspirate de o specie de fluturi, numită Albastru Mazarine, originară din zona continentală a Europei, dar care pot fi întâlniți ocazional și în sudul Marii Britanii.

Cutiuța Asprey de bijuterii
Incorporată în compartimentul torpedoului, această operă de artizanat necesită o perioadă de două zile pentru a fi construită și folosește cincisprezece bucați de piele întoarsă de cea mai bună calitate. Compartimentarea ei internă permite păstrarea, în cele mai bune condiții, a celor mai prețioase bijuterii ale utilizatorilor.

Gențile de voiaj
Desenate în Goodwood, gențile de voiaj au fost concepute pentru a umple cu stil portbagajul luxosului automobil. Pielea folosită la fabricarea lor este de cea mai bună calitate și a necesitat un proces elaborat de fabricație, desfășurat de unii dintre cei mai pricepuți meșteri din regiune.

Adaugati comentariu