Rolls-Royce Ghost: modelul de lux britanic primește o nouă generație

Rolls-Royce a dezvăluit noua generație a modelului Ghost: platformă nouă, motor de 6.75 litri de 571 CP și tracțiune integrală pentru cel mai avansat tehnologic Rolls.

Modelele noi lansate de Rolls-Royce sunt rare și sunt un adevărat eveniment. După o carieră de mai bine de 10 ani, Rolls-Royce ne prezintă noua generație a modelului de lux Ghost. Cu o platformă complet nouă numită Architecture of Luxury, noul Ghost promite să fie cel mai tehnologizat Rolls de până acum.

Generația anterioară împărțea platforma cu BMW Seria 7, însă noul model a fost conceput de la zero. Ghost a crescut cu 89 mm în lungime ajungând la 5.546 mm. La nivel de design, Rolls-Royce a păstrat aspectul clasic, grila specifică are acum dimensiuni mai mici, iar semnalizările au fost integrate în faruri.

La interior, noul Ghost abordează același stil clasic, dar pigmentat de o serie de artificii speciale în stilul constructorului britanic. Toată planșa de bord este iluminată în stil înstelat cu ajutorul a 152 de LED-uri și peste 90.000 de puncte gravate cu laser.

Instrumentele de bord sunt digitale, iar portierele se pot închide și deschide electric.

Sub capotă se află motorul V12 de 6.75 litri ce oferă 571 CP și un cuplu maxim de 850 Nm. Modelul de lux poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.8 secunde. În premieră, Rolls-Royce propune tracțiune integrală și direcție integrală.

Sistemul de suspensie își ajustează reacțiile în concordanță cu datele primite de la sistemul de navigație pentru a oferi confort maxim pasagerilor din noul Ghost.

Via Rolls-Royce

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top