România deține de azi unul dintre cele mai mari showroomuri Ferrari din lume

România deține de astăzi cel mai mare showroom regional și unul dintre cele mai mari din lume. Amplasată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor la numarul 91A, clădirea Forza Rossa, proprietate a grupului care este reprezentantul mărcii pe piața locală și regională, este unul dintre cele mai mari ansambluri imobiliare tehnologice din lume care este dedicate 100% mărcii Ferrari. Alegerea zilei de 26 ianuarie pentru inaugurare nu este întâmplătoare, astăzi împlinindu-se un deceniu de când Forza Rossa a devenit reprezentant oficial al ”Căluțului Cabrat”.

Cu o suprafață desfășurată de peste 4.000 de metri pătrați, imobilul respectă integral cele mai noi reguli și standarde de identitate ale celebrului brand italian și beneficiază de dotări tehnologice de vârf în zona de service, unele unice în regiune, tehnicienii holdingului român fiind acreditați să execute reparații pentru toate modelele Ferrari, datorită implementarii noilor standarde tehnologice specifice.

În conformitate cu noile standarde de conformitate ale mărcii, clădirea include alături de un spațiu de livrare pentru modelele noi sau zona în care clienții pot descoperi variantele de personalizare ale viitoarelor lor mașini și un showroom dedicat exclusiv mașinilor rulate care dețin toate certificările Ferrari de calitate și garanție.

Clienții beneficiază și de un garaj subteran întins pe întreaga suprafață a clădirii unde le sunt oferite servicii complete de parcare, cosmetizare și întreținere pe termen lung, dar și, la etajul unu, un spațiu dedicat exclusiv evenimentelor posesorilor de mașini Ferrari.

Enrico Galliera, Senior Vice-President al Ferrari SpA, a declarat: ”Avem mulți proprietari și fani Ferrari atât în București, în România, cât și în regiune iar acest nou showroom este gândit să-i apropie și mai mult de experiențele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care îl promovează Ferrari în lume”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top