România văzută altfel – 4X4 Goodyear Experience powered by Țiriac Auto

Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său principal Țiriac Auto, a dat startul unui inedit concurs destinat utilizatorilor de mașini SUV/4×4 și iubitori de călătorii și aventuri în off-road.

Integrat într-o experiență de brand ce va trece prin filtrul unor bloggeri entuziaști de expediții în natură și a unor fotografi maeștri ai peisajului, concursul are menirea de a strânge laolaltă experiențele personale ale conducătorilor auto amatori de off-road pe o platformă web dezvoltată pe site-ul Goodyear România și de a premia acele experiențe în care spiritul excelenței și aventurii Goodyear se regăsește cel mai bine.

Expediția poartă semnătura unui pasionat de offroad și de escapade în natură: Doru Panaitescu. Iată ce declară el : „toate cele șase etape ale proiectului se vor desfășura în zone extrem de pitorești, deși pentru mulți sunt doar drumuri unde este cel mai probabil să te împotmolești mergând și pe „județene”, nu doar în offroad. Evident, noi nu vom face asta, ci ne propunem să arătăm tuturor celor care au mașină cu tracțiune 4×4 că au ce vedea în România, dacă lasă puțin confortul asfaltului deoparte”.

Îmbarcați la bordul a trei Forduri KUGA si un Ford Ranger, echipate cu anvelopele Goodyear EfficientGrip SUV special proiectate pentru a face față călătoriilor atât on-the-road cât și off-the-road, 16 bloggeri au dat startul aventurii Goodyear, pornind într-o primă expediție spre Sărata Monteoru, unde Ivo Bobal, Mircea Panaitescu, Răzvan Baciu și Eros Nicolau îl vor însoți pe Doru Panaitescu pe drumuri mai puțin umblate. Cele 4 mașini din caravană au fost echipate cu anvelopele Goodyear și pregătite pentru cele mai diverse provocări din off-road la Marșorom Expoziției.

Expediția va prilejui celor 16 participanţi, printre altele, ocazia de a intra în contact cu sălbăticia naturii, cu povești și istorii locale, cu zone geografice cu structuri speciale și altele. Mărturiile lor vor sta alături de experiențele relatate de utilizatorii ce își vor înscrie în concurs experiențele surprinse în imagini și fotografii diverse, într-un jurnal de viață și expediție deschis pe microsite-ul campaniei (http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/).

Expediția „4×4 Goodyear Experience powered by Țiriac Auto” programează 6 expediții în off-road, în regiuni precum: Sărata Monteoru, Dobrogea, Fundata, Saschiz,Cheile Butii și Orșova. La finalul primelor 4 expediții vor fi desemnați 6 câștigători, aceștia urmând să beneficieze de o expeiență autentică în off-road, pornind cu caravana Goodyear în Mehedinți.

Urmăriți pe bit.ly/1gKfD7y fiecare călătorie și participați la concurs, înscriindu-vă pe http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/4×4-experience/ .

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top