ROMBAT cucerește capitala

Cel mai mare producător de baterii auto din România, a inaugurat la București un nou centru logistic, în urma unei investiţii de 440.000 Euro.

ROMBAT SA, cel mai mare producător de baterii auto din România, a inaugurat la București un nou centru logistic, în urma unei investiţii de 440.000 Euro. Noul centru Rombat este cel de-al 9-lea din țară și este localizat pe șoseaua de centură a capitalei (în comuna Jilava). Serviciile oferite cuprind vânzarea en-gros de baterii auto, dar şi verificarea gratuită a bateriei şi schimbarea acesteia.

Centrul Rombat a presupus ridicarea unei clădiri noi, cu o suprafaţă construită de 360 de metri pătraţi. Complexul cuprinde un show-room modern, un depozit cu o capacitate de 8.000 de baterii şi un service auto în care clienţii pot beneficia de intervenții rapide pentru instalaţia electrică a autovehicului şi service integral pentru baterie. „Cererea pentru bateriile Rombat a crescut foarte mult în ultimii ani în această zonă.

Acest lucru ne-a determinat să realizăm o astfel de investiţie pentru a fi mai aproape de clienţi, oferind o mai mare flexibilitate în aprovizionare, dar şi un serviciu mult mai rapid şi profesionist”, afirmă Ioan Repede, director general Rombat. Compania Rombat SA sărbătorește în acest an 30 de ani de existență și din anul 1997 a devenit lider pe piaţa românească de baterii auto.

Adaugati comentariu