RoSBK Dunlop revine la SlovakiaRing

Cea de-a cincea etapă a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 debutează mâine pe circuitul SlovakiaRing. Piloţii Dunlop RoSBK vin astfel pentru a doua oară pe circuitul slovac să îşi dispute primele poziţii la cele două clase SBK 1000cc şi SS 600cc.

Odată cu a doua confruntare de pe SlovakiaRing, Cupa Dunlop RoSBK 2012 trece în a doua sa jumătate, urmând să mai fie disputate doar alte trei etape până la sfârşitul actualului sezon competiţional. Din punct de vedere sportiv, după patru etape disputate în Dunlop Romanian Superbike 2012, Cătălin Cazacu conduce în clasamentul general al clasei regină 1000cc SBK la un ecart de doar 2 puncte în faţa urmăritorului său, Ionuţ Mistode, în timp ce la clasa 600cc SS, lupta rămâne deschisă pentru locul secund al clasamentului.

După victoria obţinută la Hungaroring, Ionuţ Mistode vine la SlovakiaRing extrem de motivat şi încrezător într-o nouă victorie, câştigătorul din 2011 al cupei Dunlop RoSBK dorind să îşi apere titlul în faţa campionului de anul trecut al clasei SuperSport. La rândul său, pilotul timişorean, Cătălin Cazacu, recent trecut la clasa regină a competiţiei, şi-a îmbunătăţit performanţele motocicletei pentru a continua seria victoriilor obţinute în 2012.

Înainte de cea de-a cincea etapă a sezonului, ocupantul celui de-al treilea loc la clasa 1000cc este pilotul AMCKart Racing Team, Daniel Vârgolici, care are un avans confortabil de 13 puncte în faţa următorului clasat în clasamentul general al competiţiei după 4 etape.

La clasa SuperSport, Petre Pop se detaşează în liderul clasamentului la zi, cu peste 25 de puncte în faţa următorilor clasaţi. După accidentarea din etapa a treia a cupei Dunlop RoSBK 2012 şi după absenţa de la Hungaroring, Octavian Negrea este încă pe locul doi în clasamentul general al competiţiei, dar pierde puncte în faţa ocupantului locului 3, Cosmin Costescu.

Etapa a V-a a Dunlop RoSBK 2012 va fi una din cele mai fierbinţi etape ale sezonului, solicitând la maxim performanţa anvelopelor obligate să dea cea mai bună aderenţă în condiţii de asfalt încins. Dunlop este pregătit şi de această dată să livreze niveluri înalte de performanţă ale aderenţei, susţinându-i pe toţi cei ce au ales să folosească anvelopele GP Racer D211.

Următoarea etapă a Dunlop RoSBK 2012 se va disputa pe circuitul de F1, Hungaroring, în perioada 13-14 august a.c. Pentru mai multe informaţii vizitaţi pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficială de web Dunlop RoSBK  www.rosbk.ro .

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top