Rovinieta nu se mai achită în benzinariile MOL, foste Agip

Rovinieta nu mai poate fi achitată în benzinăriile MOL, începând cu data de 1 septembrie 2016. Măsura anunțată de CNADNR se referă doar la rețeaua de stații preluate de la Agip.

”Precizam ca la momentul la care incasarea tarifului de utilizare, in punctele de lucru ale MOL Retail Comert va deveni posibila, acest aspect va fi comunicat in timp util utilizatorilor retelei de drumuri, prin publicarea unei informari in acest sens”, se arata in comunicatul CNADNR.

Nu va fi suspendată și achitarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti – Cernavoda, taxă ce poate fi plătită în continuare în benzinariile Mol preluate de la Agip.

Cele 40 de foste stații de benzină Agip au fost preluate de MOL România, în februarie 2015. Fosta companie Eni România, cea care le administra, a fost integrată ca entitate separată în cadrul grupului MOL România. Redenumită MOL Retail Comert, aceasta administrează în prezent doar cele 40 stații ex-Agip, ceea ce reprezintă mai puțin de un sfert din cele 205 benzinării MOL de pe teritoriul țării noastre.

Adaugati comentariu