Roxana Ciuhulescu ia startul în Baja 500 Romania, în cadrul unei echipe exclusiv feminine

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu va concura în Ssangyong Baja 500 România 2017, în cadrul unei echipe alcătuită integral in fete. Este a doua ediție a competiției care se va desfășura, departe de civilizație, în perioada 28 – 30 aprilie. Două probe de legătură de 150 de kilometri și una specială de 500 de kilometri alcătuiesc parcursul care le va pune la încercare pe doamne.

Haiducii Wheels este echipa exclusiv feminină, de la pilot și navigator până la asistența tehnică. Roxana va urca la volanul unui prototip SsangYong Musso, construit special pentru Rally Raid, pentru a concura în cadrul categoriei PROFI, alături de Catherine Lefebre, una dintre cele mai bune navigatoare italiene, instructor federal internațional cu un palmares impresionant.

Cum glumește Roxana Ciuhulesu pe seama faptului că face parte dintr-un echipaj exclusiv feminin, aflați pe site-ul Miss Auto! Tot acolo vă așteaptă și un video cu participarea Roxanei la ediția de anul trecut a competiției!

Frumoasa cu cele mai lungi picioare din România, imaginea Land Rover România și FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv) va avea concurență serioasă în persoana sportivilor veniți din Italia, Israel, Ucraina, Grecia, Turcia și Bulgaria. “Mă așteaptă 500 km pe care îi voi parcurge cu o mașină nouă, preparată, care sper să nu cedeze. Știu că la start vor fi nume grele din rally raid, însă obiectivul meu este să ajung la finish, fără […]

Adaugati comentariu