RYDE – trotinete și scutere electrice de top

trotinete și scutere electrice

RYDE este un brand nou de vehicule electrice dezvoltat de către compania Smart Products. Cu ajutorul produselor comercializate sub acest brand, compania își dorește să ofere o soluție eficientă celor care s-au săturat sa piardă ore în șir în traficul aglomerat din marile orașe, celor care s-au săturat să nu găsească niciodată un loc de parcare liber și, nu în ultimul rând, celor care își doresc un viitor mai bun, cu un aer mai curat.

Brandul RYDE a fost creat din mai multe motive – primul este energia electrică, despre care știm cu siguranță că reprezintă viitorul în domeniul transportului, indiferent de tipul acestuia. Al doilea motiv ar fi lipsa de educație și informație despre vehiculele electrice, precum și situația actuală în piață legată de calitatea vehiculelor electrice vândute. Ultimul motiv care a dus la înființarea RYDE este relația foarte bună a producătorului cu alte țări mult mai dezvoltate în domeniul vehiculelor cu propulsie electrică, astfel s-au putut prelua cunoștiințele și calitatea mult mai bună a produselor de acolo.

 trotinete și scutere electrice

 

 

Principalele beneficii aduse de aceste scutere și trotinete electrice RYDE sunt:

  • nu emit noxe atunci când le utilizați, sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător;
  • costuri mult mai mici de întreținere și operare în comparație cu alte vehicule;
  • câștigați timp prețios atunci când orașul este aglomerat;
  • manevrabilitate foarte ușoară;
  • siguranță sporită;
  • evitați nervii și timpul pierdut cu găsirea unui loc de parcare liber;
  • trotinetele sunt foarte ușor de strâns și transportat;
  • depuneți mult mai puțin efort decât pe o trotinetă sau bicicletă normală.

 

Gama de scutere electrice RYDE

Comparativ cu un scuter obișnuit ce funcționează cu combustibil, unul electric are foarte multe avantaje. Performanța scuterelor electrice este net superioară, mai ales din punct de vedere al accelerației, deoarece motorul electric furnizează toată puterea de care dispune instant, nu are nevoie să ajungă la turații ridicate pentru a avea putere. De asemenea, în cazul scuterelor electrice, puterea maximă este livrată pe toată durata accelerării, de aceea veți ajunge mult mai ușor la viteza maximă. Un alt aspect care face vehiculele electrice câștigătoare este consumul. În acest moment, prețul combustibililor este foarte ridicat, iar consumul vehiculelor este și el mai mare. De aceea, chiar dacă în viitor curentul electric se va mai scumpi, cu siguranță costurile de exploatare nu vor ajunge la același nivel.

trotinete și scutere electrice

 

Gama RYDE de scutere electrice cuprinde două modele, RYDE 1500 și RYDE 2000.

 

RYDE 1500 este un scuter electric cu un motor de 1500 W, capabil să vă ofere o autonomie de 70 de km și o viteză maximă de 50 km/h. Dimensiunile acestui scuter sunt de 1750 x 750 mm, are o greutate de numai 50 de kg și suportă o greutate maximă de 200 de kg.

RYDE 2000 este un scuter electric cu un motor de 2000 W, capabil să vă ofere o autonomie de 70 de km și o viteză maximă de 50 km/h. Dimensiunile acestui scuter sunt de 1800 x 750 mm, are o greutate de 55 de kg și suportă o greutate maximă de 200 de kg.

Ambele modele de scutere electrice RYDE dispun de discuri de frână hidraulice atât pe spate cât și pe față, precum și de EABS. Pentru un confort sporit, sunt dotate cu suspensii față – spate. De asemenea, au lumini pentru când mergeți noaptea, lumini de semnalizare, claxon, display cu posibilitatea de control a vitezi și chiar alarmă antifurt.

Gama de trotinete electrice RYDE

Trotinetele sunt o formă mult mai eficientă și rapidă de transport pe distanțe scurte prin zonele foarte aglomerate. Dispun de aceleași avantaje ca și scuterele electrice și au în plus portabilitatea de partea lor.

 trotinete și scutere electrice

Gama RYDE de trotinete electrice cuprinde patru modele:

Trotineta electrică pliabilă RYDE 350 – vine cu un motor de 350W/36V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și o autonomie de maxim 35 km. Trotinenta dispune de suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă admisă este de până la 150 de kg.

Trotineta electrică pliabilă RYDE 500 – vine cu un motor de 500W/48V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și o autonomie de maxim 45 km. Trotinenta dispune de suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă suportată este de până la 150 de kg.

Trotineta electrică pliabilă RYDE 600 – vine cu un motor de 600W/52V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și o autonomie de maxim 60 km. Trotinenta dispune de suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă suportată este de până la 150 de kg.

Trotinetă electrică pliabilă RYDE M10 – vine cu un motor de 350W/36V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și o autonomie de maxim 27 km. Greutatea maximă pe care o suportă această trotinetă electrică este de 120 de kg.

 trotinete și scutere electrice

Toate trotinetele electrice realizate sub brandul RYDE sunt pliabile, dispun de lumini cu LED și claxon, discuri de frână atât pe față cât și pe spate, roțile brand Maxxis sunt umflae cu aer pentru ca trotineta să fie cât mai comfortabilă.

Voi ați încercat până acum să mergeți cu o trotinetă sau un scuter electric? Dacă da, vă invităm să ne spuneți ce impresie v-a făcut. Dacă nu ați mers până acum, ne-ar plăcea să ne spuneți ce așteptări aveți de la un astfel de vehicul electric.

Adaugati comentariu