S-a livrat primul Audi S8!

Audi S8

Autoturismul, livrat astăzi, este primul de acest tip comandat și personalizat de către un client din România, împreună cu echipa Audi de la Porsche Bucuresti Vest 2 și are un preț de listă de peste 154.000 de Euro, cu dotările opționale incluse.

”Autoturismul impresioneaza prin design, imagine si rafinament, dar mai ales prin sportivitate si tehnologia de ultima ora”, spune Cristian Meculescu, Director Executiv in cadrul Porsche Bucuresti Vest 2. ”Performantele sale sunt remarcabile. Cu noul motor V8 4,2 TFSI, cu 520 de cai putere, autoturismul atinge o viteză maximă de 250km/h (limitata electronic) si poate ajunge de la 0 la 100km/h in doar 4,2 secunde”.

Cu sistemul inovator „cylinder on demand”, atunci cand soferul prefera viteza de croaziera si stilul de condus moderat, pentru a savura din plin calatoria intr-o limuzina confortabila, noul Audi S8  ruleaza cu doar 4 din cei 8 cilindri, reducand consumul si emisiile de CO2. Dar atunci cand soferul doreste sa testeze puterea motorului si apasa la maxim pedala de acceleratie, limuzina eleganta se transforma rapid intr-o veritabila sportiva ultra-rapida. Cu toti cei 8 cilindri activati, masina dezvolta un cuplu maxim impresionant, de 650 Nm pe o plaja de turatie cuprinsa intre 1700 – 5500 rot/min.

Cu toate acestea, este unul dintre cele mai silentioase automobile construite vreodata, datorita tehnologiilor de ultima ora de acoperire a zgomotului.

Pretul de baza al modelului S8 pleaca de la 116.640 de Euro, TVA inclus. Modelul comandat contine dotari optionale de peste 37.000 de Euro (pret de lista), printre care se numara frane ceramice Audi exclusive, pachet de asistenta Audi pre sense plus – cu functie stop&go, control adaptiv al vitezei de croaziera, asistenta la schimbarea benzii de circulatie si asistenta la parcare – , trapa solara din sticla, reglabila electric sau asistenta pentru vederea pe timp de noapte cu marcaj pentru recunoasterea pietonilor si camera termica integrata.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top