S-a lansat bicicleta electrică pentru off-road

Motocicleta electrica off-road (9)

Producătorul de biciclete electrice pentru off-road de înaltă performanță CAKE pune la bătaie modelul KALK, destinat aventurierilor cărora le place să exploreze. KALK permite rularea pe o distanță de până la 80 de kilometri, cu o viteză maximă de 80 km/h.

KALK este o revoluție în domeniu și este concepută de la zero pentru a le asigura celor aflați la ghidon fiabilitate și siguranță, dar și performanțe fără precedent. Cu o baterie litiu-ion, bicicleta are 16 cai putere și un cuplu de 42 Nm și oferă trei moduri diferite de rulare.

Motocicleta electrica off-road (7)

“Cu o misiune clară de a contribui la tranziția către o lume cu emisii zero, CAKE țintește să transforme viitorul pe două roți”, spune Stefan Ytterborn, fondator și CEO CAKE. Bicicletele ușoare, silențioase, electrice pentru off-road vor face o amintire din era vehiculelor zgomotoase, deranjante, poluante.”

Motocicleta electrica off-road (4)

Ca prim model al brand-ului CAKE, KALK este construită din fibră de carbon și cântărește mai puțin de 70 de kilograme. KALK primește influențe de la versiunile mountain bike de downhill și enduro, iar manevrabilitatea a fost optimizată, preluând detalii de geometrie și suspensie din cele două sporturi pe două roți.

KALK vine cu un preț de pornire de 14.000 de dolari și este disponibilă deja la comandă.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top