S60 – Sculptat pentru a te mișca

Cel mai sigur Volvo din toate timpurile, S60, a fost lansat oficial în România, fiind susținut de renumitul pilot de curse, Constantin Aur.

În data de 14 iulie, EIT-Forum Auto, importator Volvo în România, a lansat noul Volvo S60, cel mai sigur Volvo din toate timpurile. Titi Aur, renumitul pilot de curse, a testat sportivitatea și dinamismul mașinii, iar Bogdan Huidan, director general EIT-Forum Auto, a subliniat noile sisteme de siguranță și eleganță. 

Noul S60 este dotat în standard cu sistemul City Safety, de evitare a coliziunilor la viteze mici. S60 poate detecta un obstacol aflat în mișcare sau nu, și poate frâna automat mașina cât de mult posibil de la maxim 30 km/h, pentru a minimaliza sau chiar evita un accident. 

Din punct de vedere al motorizărilor, S60 este disponibil la lansare cu două motorizări pe benzină și două diesel : T6 AWD, 3 litri cu șase cilindri în linie turbo cu 304 CP; noul 2.0 GTDi, turbo în patru cilindri, 203 CP și motorizările diesel D5 de 2.4 litri, în cinci cilindri cu 205 CP și D3 , doi litri și 163 CP. 

Motorizarea diesel D5 poate fi comandată atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală. Prețurile pentru noul Volvo S60 pornesc în România de la 31.620 Euro pentru motorizarea diesel D3/163 cp (TVA 24% inclus). 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top