SAB 2016: Cinci premiere naționale Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Maserati

Maserati Levante (9)

Salonul Auto București (SAB 2016) va găzdui în perioada 20-30 octombrie cinci premiere naționale Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Maserati, aduse de importatorul Auto Italia direct de la Salonul Auto de la Paris.

Lista noutăților include ediția exclusivistă Fiat 500 Riva, dezvoltată în parteneriat cu celebrul producător italian de iahturi de lux, noua Alfa Romeo Giulia, micul Abarth 595 cu motor 1.4 T-Jet de 180 CP și noul Fiat Tipo Hatchback.

Tot la SAB 2016, Maserati urmează să prezinte oficial în România primul SUV din istoria de 100 de ani a mărcii, Levante, iar Jeep va dezvălui, în anul jubileului de 75 ani, pentru publicul local edițiile speciale 75 th Anniversary ale gamei Jeep.

alfa-romeo-giulia

Alfa Romeo revine la Salonul Auto București și Accesorii cu un model demn de statutul premium al mărcii, simbol al excelenței italiene în materie de design și tehnologie. Debutul salonului marchează premiera națională și, în același timp, startul comenzilor pentru noua Alfa Romeo Giulia, cea mai autentică expresie a spiritului Alfa Romeo contemporan.

Noua Alfa Romeo Giulia va fi oferită în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare: 2.2 Diesel cu 150 CP, 180 CP și transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte; 2.2 Diesel de 210 CP cu transmisie automată și tracțiune integrală, 2.2 benzină de 280 CP, cu transmisie automată și tracțiune integrală, 2.0 benzină de 200 CP și transmisie automată în opt trepte, 2.9 V6 BiTurbo benzină cu 510 CP si cutie manuală cu șase rapoarte sau automată în opt trepte. La salon, vor fi expuse două unități de echipare Super, de culoare Rosso Alfa, respectiv Bianco Alfa.

Prețurile pentru Alfa Romeo Giulia pornesc de la 28.425 Euro +TVA, pentru nivelul de echipare Giulia și motorizarea 2.2 JTDM/150 CP, cu transmisie manuală în 6 trepte și tracțiune spate, iar prețul de lansare include un discount de 10%.

Pe durata salonului, Giulia va beneficia de o ofertă de finanțare exclusivă, desfășurată prin Impuls Leasing: 0% avans și 0% dobândă.

Cealaltă premieră importantă Auto Italia este Maserati Levante, primul SUV al casei italiene. Levante va fi disponibil pe piața din România în doua variante de motorizare: Levante S, dotat cu motorul V6 3.0 Twin Turbo 430 CP și Levante Diesel animat de un V6 de 3 litri și 275 CP. Prețurile vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Maserati Levante (8)

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top