SAB si Accesorii dă startul celor mai bune oferte auto ale anului 2012

În perioada 19 – 28 octombrie 2012, vă așteptăm la SAB & Accesorii 2012, cel mai spectaculos eveniment auto al anului.

La SAB & Accesorii 2012 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

Pe durata a 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

Va reamintim ca marcile auto care si-au confirmat prezenta la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citröen, Opel, Chevrolet, Honda, Skoda, Seat, Kia și Hyundai.

SAB & Accesorii se va bucura si de prezenta celui mai cunoscut pilot roman de raliuri, Titi Aur, care vine la eveniment cu laboratorul mobil de simulare. Laboratorul mobil are o suprafata utila de 100 metri patrati (mp), dintre care 35 mp sunt dedicati unei sali de curs care poate gazdui pana la 30 de oameni.

De asemenea, in cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Vizitatorii vor descoperi peste 17 premiere nationale si mondiale, o parte dintre acestea fiind lansate exclusiv in cadrul evenimentului, conform declaratiilor companiilor participante. Toate acestea si multe alte noutati din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto va asteapta doar la SAB & Accesorii, 19 – 28 Octombrie, Romaero Baneasa.  Program vizitare:Vineri, 19 Octombrie – Sambata, 27 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00; Duminica, 28 Octombrie intre orele 10.00 – 18.00.Pret bilet: 15 lei.

Adaugati comentariu