SafeFleet asigură securitatea flotei de mașini care transportă artiștii la Untold

Untold

SafeFleet, software-ul telematic dezvoltat de compania ETA Automatizări Industriale, va asigura securitatea flotei de mașini care transportă artiștii prezenți anul acesta la festivalul Untold, desfășurat în perioada 3 – 6 august.

 

ETA Automatizări Industriale și Grupul Porsche România au încheiat un parteneriat în baza căruia și-au asumat rolul de a asigura transportul în cele mai bune condiții ale vedetelor care vor fi prezente anul acesta la Cluj-Napoca, cu ocazia festivalului Untold, un eveniment de anvergură, care atrage an de an sute de mii de fani ai muzicii, veniți din România și toate colțurile lumii.

 

În urma parteneriatului cu Grupul Porsche Romania, reprezentat de brandurile Seat, Volkswagen și Audi, sistemele de monitorizare GPS puse la dispoziție de SafeFleet au fost montate pe cele 40 vehicule de lux la bordul cărora se vor afla artiștii din ediția de anul acesta a celui mai mare festival din România.

 

Pe parcursul întregului eveniment, flota de mașini va fi gestionată cu ajutorul SafeFleet, platforma nr. 1 de monitorizare a flotelor auto din România, lucru care va ajuta echipa responsabilă cu transportul VIP-urilor venite la Untold.

 

Ne onorează și ne responsabilizează parteneriatul alături de Grupul Porsche România în cadrul festivalului Untold, un eveniment care a reușit performanțe incredibile încă de la debut. Echipa SafeFleet vrea să se implice în susținerea acestor performanțe și să asigure buna desfășurare a transportului artiștilor invitați anul acesta la Untold. Este o sarcină care contribuie la experiența VIP pe întreaga durată a festivalului.” a declarat Claudiu Suma, CEO şi cofondator SafeFleet România, jucătorul principal din piața sistemelor de monitorizare a flotelor prin GPS.

 

Despre ETA Automatizari Industriale

 

SafeFleet este un software telematic inovator pe piața machine-to-machine din România, folosit cu succes și de companii din Italia, Polonia, Ungaria și alte țări din zona balcanică. Este utilizată în prezent de peste 4.000 de clienți cu peste 50.000 de device-uri de monitorizate instalate.

De peste 20 de ani, SafeFleet oferă clienților soluții de calitate, cum ar fi monitorizarea flotelor prin GPS, plata taxelor de drum, AMR (Automatic Meter Reading) și plata parcării cu telefonul mobil.

Adaugati comentariu