Șapte concepte Jeep Mopar iau cu asalt 2017 Easter Safari

Jeep Mopar, divizia de personalizare a legendei off-road americane, prezintă șapte concepte spectaculoase la evenimentul anual Easter Jeep Safari, întâlnirea fanilor Jeep din întreaga lume.

Ajunsă la ediția cu numărul 51, întânirea are loc pe 8 aprilie, iar Jeep a pregătit un asalt menit să îi impresioneze chiar și pe cei mai buni profesioniști ai off-road-ului. Toate cele opt concepte sunt echipate cu componente dezvoltate special pentru ele de divizia Jeep Mopar și nu vor avea doar rol decorativ, urmând să fie testate la limită pe traseele special amenajate pentru eveniment, pentru a dovedi cât de capabile sunt. Să vedem, însă, ce oferă fiecare concept.

bjeep_safari-concept_01

Jeep Safari

Unul dintre conceptele mai conservatoare expuse anul acesta la Easter Safari, Jeep Safari este dedicat familiștilor și a fost creat pentru a oferi o vizibilitate maximă, în special pasagerilor din spate. Ușile sunt construite din aluminiu și plexiglas, fiind perfect transparente, iar scaunele posterioare pot pivota la 90 grade.

cjeep_grand-one-concept_01

Jeep Grand One

Jeep face o incursiune în propria istorie, readucând la viață designul lui Grand Cherokee ZJ din 1993. Modelul original a fost modernizat cu jante multi-spițe de 18 inch și pasaje ale roților mai evazate, însă, detalii vintage precum telefonul mobil din anii 90 și materialele tipice perioadei păstrează aerul clasic al mașinii. Pentru off-road extrem: motor V8, suspensie ridicată și diferențiale blocabile.

ajeep_quicksand_02

Jeep Quicksand

Quicksand este un hot rod zgomotos, rapid și incitant. Așa descrie Jeep conceptul cu motor V8 creat pentru a înfrunta dunele de nisip din deșertul Mojave. Lipsa plafonului și a geamurilor laterale anunță, însă, o experiență condimentată cu praf și multă bună dispoziție. Un troliu este la îndemnă pentru situații delicate.

djeep_trailpass-concept_01

Jeep Trailpass

Conceptul Trailpass are un scop precis: perfecționarea abilităților off-road, deja respectabile, ale noii generații Jeep Compass. Finisat într-o nuanță inedită de verde metalizat cu accente portocalii, Trailpass a primit scaune cu design special, tapițerie din piele, anvelope profesionale Continental TerrainContact și un coș cu rol de portbagaj, montat pe acoperiș.

ejeep_switchback_03

Jeep Switchback

Prototipul Switchback seamănă cu un stand mobil în care sunt expuse cele mai bune și mai interesante componente bespoke create de divizia Jeep Mopar. Derivat din actuala generație Wrangler, Switchback este înarmat cu echipament off-road profesional, inclusiv suspensii față și spate Dana 44, un troliu și protecții suplimentare pentru diferențiale.

fjeep_cj66_01

Jeep CJ66

Componente de la trei generații diferite Wrangler formează un arc peste timp și fac corp comun pentru a crea conceptul CJ66. Animat de un motor monstruos Hemi V8 și vopsit în culoarea tradițională Copper Canyon Orange, CJ66 reprezintă suma celor mai inedite vise Jeep Mopar, devenite realitate.

gjeep_luminator-concept_01

Jeep Luminator

Așa cum sugerează și numele său, Jeep Luminator este înzestrat cu suficiente rampe de lumini LED pentru a transforma chiar și cele mai întunecate nopți petrecute sub cerul liber într-un festin de lumină și culoare. Luminator a fost, bineînțeles, construit pentru a ilustra toate opțiunile oferite de Jeep Mopar în materie de sisteme de iluminare aftermarket.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top