Scania Euro 6

Scania a lansat noul motor Scania Euro 6. Scania este pregătită să livreze nu doar un motor, ci un vehicul complet cu motor Euro 6.

Cel mai probabil, va mai dura ceva timp pana cand se vor putea inregistra astfel de vehicule, în funcție de legislatia fiecarei tari in parte. Vor mai trece probabil 4-5 luni pana cand primele vehicule Scania Euro 6 vor fi livrate.
 
Exista doua tipuri de motoare Euro 6, disponibile pentru seriile R si G, pentru multiple configuratii.
–          440 CP, 2300 Nm
–          480 CP, 2500 Nm
 
Cu noile motoarele Euro 6, clientii Scania vor beneficia de excelenta economie de combustibil, asa cum sunt obisnuiti. Motoarele Euro 6 au nevoie de aceeasi calitate a combustibilului ca si motoarele euro 5.
 
Motoarele Scania Euro 6 sunt alcatuite dintr-o combinatie de tehnologii, deci tehnicienii Scania au cunostintele necesare pentru a mentine buna functionare a acestor vehicule. Motoarele euro 6 necesita aceleasi intervale de revizie ca si motoarele euro 5. 

Bineinteles ca Scania recomanda, ca si pentru celelalte vehicule, contractele de reparatii si mentenanta. Specialistii Scania continua investiile in cercetare si dezvoltare, pentru a oferi solutii complete si inovatoare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top