Scaunul auto CYBEX Cloud G primește calificativul de “cel mai bun în clasă” la testul ADAC

Evaluările ADAC și Stiftung Warentest atestă că scaunul auto pentru copii CYBEX Cloud G cu bază G este cel mai bun din clasă, până la aprox. 1 an și jumătate.*

Bayreuth, mai 2024: Îți aduci micuțul acasă pentru prima dată? Scaunul auto pentru copii CYBEX Cloud G i-Size, care poartă sigiliul de aprobare AGR, atestă faptul că părinții își pot transporta copiii în mașină în siguranță în primii doi ani de viață ai copilului lor cu o confirmare fermă obținută prin cele mai recente rezultate ale testelor de la Stiftung Warentest și ADAC ( 05/2024). Cu o evaluare generală de „BUN” (1,8), Cloud G i-Size în combinație cu Base G, a fost anunțat ca cel mai bun din clasă până la aprox. 1 an jumate*.

Datorită poziției sale ergonomice de înclinare reglabilă, liderul de piață în producția scaunelor auto pentru copii susține postura naturală a micuților pasageri și este potrivit pentru copiii de la 0 la 24 de luni, cu o înălțime între 40 și 87 de centimetri și o greutate maximă de 13 kilograme. Datorită funcției integrate de rotire la 180 de grade și eliberare cu un singur clic, părinții își pot așeza cu ușurință copiii sau îi pot scoate de pe scaun, fără a fi nevoiți să depună efort.

Confort și siguranță – cu o poziție complet înclinată

Țesătura din plasă respirabilă și orificiile de ventilație din carcasă asigură o circulație minunată a aerului în călătoriile lungi sau la temperaturi ridicate. Protecția integrată și optimizată la impact lateral reduce șocul unei coliziuni laterale cu aproximativ 15%¹ și oferă, astfel, o protecție suplimentară în timpul depasării cu autoturismul. Ca parte a G-Line, Cloud G i-Size este compatibil cu modulul Base G, astfel încât, după primele 24 de luni ale copiilor, părinții pot utiliza modelul succesor, Sirona G i-Size. Cu un adaptor, scaunul auto pentru copii se potrivește pe numeroase cărucioare și este, de asemenea, certificat pentru transportul celor mici în avion, făcându-l un însoțitor sigur și confortabil pentru toate călătoriile.

* împărțit cu un alt tip de scaun auto

¹ Comparativ cu același scaun fără L.S.P. în testul de impact lateral folosind criteriile de testare ADAC.

CYBEX Cloud G i-Size
Vărstă: De la 0 la 24 luni
Dimensiuni: De la 40 la 87 cm
Greutate: max. 13 kg
Preț: începând cu €229.95, incluzând cost livrare
Disponibil în 7e culori, în 2 variante de țesături, în magazinul online CYBEX sau în magazinele partenere.

Scaunul auto CYBEX Cloud G i-Size poate fi ahiziționat în magazinele fizice partenere și online. Mai multe informații găsiți pe www.cybex-online.com.

Despre compania CYBEX

Compania germană, fondată în 2005 de cehul Martin Poš, este cunoscută la nivel mondial pentru dezvoltarea de produse care se integrează perfect în stilul de viață al părinților și le oferă acestora o viață mai plăcută și mai ușoară, în maxim confort și siguranță. Toate produsele CYBEX sunt ghidate de principiul inovator D.S.F., care reprezintă o combinație unică de design distinct (Design), cele mai înalte standarde de siguranță (Safety) și funcționalități inteligente (Functionality). – „For all tomorrow’s people!“

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top