Scosche lansează seria nouă MagicMount cu încărcare wireless Qi

Scosche lansează seria nouă MagicMount cu încărcare wireless Qi

Scosche lansează seria nouă MagicMount cu încărcare wireless Qi

Personal, nu pot să înțeleg de ce foarte mulți oameni cheltuie o groază de bani pe un telefon de top, doar pentru a-l lăsa apoi aruncat prin mașină sau pe undeva prin consola centrală, și, la fel nu pot să înțeleg de ce nu folosește toată lumea o husă de protecție. De asemenea, pe măsură ce tot mai multe țări impun legi contra utilizarea telefonului la volan, ar trebui să găsim soluții și tehnologii noi care să ne ajute să îmbunătățim aceste lucruri. Având de ales dintre suporturi auto pentru parbriz, pentru grilele de ventilație, pentru unitatea CD sau cele magnetice, cum alegem cel mai bun suport auto pentru telefonul nostru?

Unul dintre dispozitivele de încărcare Scosche MagicMount Pro din noua gamă Charge poate fi acel dispozitiv care îndeplinește majoritatea nevoilor noastre. Noile suporturi certificate Qi vor funcționa cu toate smartphone-urile ce au acest mod de încarcare disponibil sau care au o husă de protecție specială. Acest sistem a fost conceput pentru a fi universal, oferind opțiuni atât celor care folosesc huse și carcase de protecție dar și celor care preferă să folosească telefonul fără nimic suplimentar.

Beneficiile suporturilor auto magnetice MagicMount Pro Charge:

  • 10W putere maximă de încărcare fără fir;
  • siguranță și rapiditate în utilizare;
  • construcția specială a celor trei suporturi auto vă permite acces total la toate butoanele și porturile telefonului;
  • utilizare facilă cu o singură mână;
  • reglarea în patru axe cu poziționarea piuliței de blocare pentru poziționări nelimitate a telefonului;
  • plăcile metalice MagicPlate™ se așează pe telefon conform indicațiilor de pe șablonul inclus;
  • compatibile cu toate telefoanele ce au tehnologia Qi activă.

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash cu încărcare wireless Qi

MagicMount™ Pro Charge Window/Dash este un suport auto telefon cu încărcare Qi integrată, ce se poate monta pe bordul sau geamurile mașinii, în funcție de nevoile fiecăruia dintre noi. Pe lângă faptul că oferă încărcare auto rapidă fără fir cu o putere maximă de până la 10W, suportul are și două puncte de contact magnetice pentru o fixare solidă prin intermediul magneților din neodim. Acest suport dar și celelalte din aceeași serie are o funcție avansată de siguranță, cum ar fi detectarea obiectelor străine, protejând astfel dispozitivul de supraîncălzire și de a porni un potențial incendiu.

 

MagicMount™ Pro Charge Vent cu încărcare wireless Qi

 

MagicMount™ Pro Charge Vent este un alt suport auto cu încărcare Qi integrată, ce face parte tot din aceeași gama cu precedentul prezentat, ce se montează foarte ușor și convenabil pe grilele de ventilație ale mașinii.

Ca și funcționalitate și caracteristici și acest suport auto funcționează identic cu celelalte din aceeași gamă, diferă doar modul de montare.

 

MagicMount™ Pro Charge CD cu încărcare Qi

 

MagicMount™ Pro Charge CD, după cum îi spune și numele, este un suport magnetic telefon cu încărcare Qi integrată, ce se montează în unitatea CD a mașinii, în cazul celor care mai au un astfel de sistem. Pentru că suntem siguri că nu mai utilizați CD-uri pentru a asculta muzică, acest suport auto se plasează într-un loc perfect, unde nu vă încurcă deloc și unde aveți un acces facil la telefon.

Ca și funcționalitate și caracteristici și acest model de suport auto funcționează identic cu celelalte din aceeași gamă, diferă doar modul de montare.

Adaugati comentariu