Se deschide primul MINI Pop-up Showroom în Bucureşti

MINI-91

Un MINI Pop-up Showroom vine în premieră la București. Acesta se va deschide la sfârșitul lunii aprilie, în Parcul Herăstrău, aproape de intarea din Bulevardul Kiseleff. Cele mai nou modele ale brand-ului, dar și tehnologii MINI vor fi disponibile pentru curioși. Aceștia vor putea efectua și teste cu nouă dintre modelele mărcii.

În perioada 28 aprilie – 7 mai, se deschide primul pop-up showroom MINI. Noile MINI hatchback și MINI Cabrio vor fi disponibile în premieră pentru clienții români interesați să testeze automobilele cu stopuri cu model Union Jack. Noile MINI au primit o echipare standard generoasă, iar lista de dotări opționale cuprinde faruri LED cu tehnologie Matrix și o gamă nouă de transmisii.

MINI-111Dacă vreți să știți totul despre noul MINI:

MINI se transformă

Modelele cu 3 și 5 uși, dar și cabrio,

primesc facelift

Clienții vor descoperi la stand modul în care își pot personaliza mașina post-vânzare, folosind tehnologia 3D, disponibilă acum și în România, prin intermediul unui site dedicat: https://yours-customised.mini, transformându-o astfel într-un unicat. Sunt disponibile pentru comandă decoraţiuni pentru semnalizarea laterală, decoraţiuni pentru bord, praguri cu iluminare LED şi proiectoare LED pentru uşi.

MINI-11

Tot ce trebuie să facă vizitatorii este să se înscrie la un test-drive cu unul dintre cele nouă modele disponibile. Aceștia pot alege dintre patru modele MINI Cooper S Countryman ALL4, două modele MINI Cooper S Hatch 3 uşi și două modele MINI Cooper S Hatch 5 uşi. Nu lipsește de pe listă nicii vedeta verii, MINI Cooper S Cabriolet.

 

Adaugati comentariu