Se lansează platforma „Femei în motorsport” – Un mărțișor cu motor

Cristiana-Oprea Femei în Motorsport

Doamnele și domnișoarele din motorsport primesc, anul acesta, un mărțișor special. A fost lansată platforma Femei în Motorsport, concepută pentru promovara femeilor din automobilism și motociclism din România. Este inițiativa pilotului Cristiana Oprea.

Proiectul „Femei în motorsport” promovează femeia în motorsport ca pe o normalitate și nu ca pe o excepție și încurajează valorificarea implicării acesteia în toate sectoarele sporturilor cu motor. O atenție deosebită este acordată tinerelor la început de drum, indiferent de palmaresul pe care îl dețin. Acestea își pot publica pe platformă comunicatele de presă, impresiile în urma competițiilor la care participă, pentru o comunicare fluidă cu mass-media, cu spectatorii și cu potențialii parteneri.

misiune Femei in Motorsport

Platforma este materializarea inițiativei Cristianei Oprea de a aduce în prim plan comunitatea femeilor din motorsport, la adevărata ei dimensiune și valoare. În iulie 2018, Cristiana a făcut parte, alături de copilotul Diana Hațegan, din primul echipaj feminin românesc care a participat la un raliu peste hotare, în ultima jumătate de secol: ERT Rally Sliven din Bulgaria.

“Femei în Motorsport este un mod de a mulțumi comunității care m-a încurajat în ultimii ani să îmi urmez visul și de a susține la rândul meu dezvoltarea armonioasă a sportului cu motor în România.  Mai mult, este o oportunitate de a dezvălui poveștile nespuse ale celor care fac posibilă dezvoltarea acestui sport – oficiali, organizatori, oameni de media sau team manageri”, spune Cristiana, cu experiență nu numai la volan, ci și în PR. Ea este cea care se ocupă de comunicare pentru competiția […]

Adaugati comentariu