Seat Ateca X-Perience: Cu dedicație pentru off-road

Seat Ateca X-Perience este numele noii versiuni cu valențe off-road amplificate ale noului SUV compact de sorginte iberică.

Noul X-Perience preia rolul de model de vârf al gamei Ateca, afișând comparativ cu variantele clasice un aer de off-roader autentic, conferit de pachetul de design specific: jante de 18 inch cu anvelope cu flancuri înalte și profil off-road, bare de amarare pe plafon, elemente portocalii suplimentare aplicate la nivelul oglinzilor și barelor de protecție, praguri și scuturi față/spate cu aspect metalic.

Sub capota versiunii de top Seat Ateca X-Perience se va regăsi exclusiv dieselul de 2 litri și 190 CP, cuplat la sistemul de tracțiune integrală Haldex și transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj și șapte trepte, rețetă similară celei folosite și pentru Leon X-Perience – cu mențiunea că Leon este propulsat de dieselul de generație mai veche, cu 184 CP.

Seat nu face nicio referire la o posibilă augmentare a gărzii la sol, însă cei 210 mm ai modelului de serie sunt mai mult decât suficienți inclusiv pentru incursiunile ceva mai îndrăznețe în afara drumurilor asfaltate.

Ambianța interioară reproduce imaginea robustă, dar în același timp aventuroasă a exteriorului, prin aceleași accente portocalii grefate la nivelul ornamentelor de decor. Levierul transmisiei are un design unic, iar tapițeria din piele întoarsă de culoare maro se numără printre dotările de serie.

ateca-xperience

Adaugati comentariu