Seat Leon Cross Sport Concept, pregătit pentru Frankfurt

Primele imagini neoficiale ale noului Seat Leon Cross Sport Concept au fost făcute publice astăzi de un site auto cehesc, cu foarte puțin timp înainte de lansarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. 

Deși oficialii Seat au fost destul de rezervați în privința detaliilor tehnice, se zvonește că printre variantele de motorizare disponibile se va regăsi același 2.0 TSI de pe vărul său mai mare – Golf R, motor ce dezvoltă circa 286 CP și un cuplu de 379 Nm, noul modelul Cross Sport Concept este cu circa 41 mm mai înalt față de versiunea de bază, cireașa de pe tort fiind constituită de tracțiunea integrală oferită în echiparea standard. 

În materie de design, conceptul respectă aceleași linii precum fratele său mai mare – Seat Leon Cupra, reușind să imbine cu succes detaliile specifice unui crossover cu silueta fină a coupe-ului spaniol.

Primele schițe oficiale au fost publicate săptămâna trecută, noul Leon Cross Sport Concept urmând a fi lansat în doar câteva zile, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce se va desfășura în perioada 17-27 Septembrie.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top