Sebastien Loeb și Daniel Elena răspund la întrebările fanilor pe Facebook

Sébastien Loeb și copilotul său Daniel Elena vor fi în studioul radioului RTL miercuri, 25 ianuarie, pentru o sesiune de chat organizată de RTL și Citroen. Pilotul Citroen care deține 8 titluri mondiale în WRC se va adresa în premiera publicului său în direct prin intermediul Facebook.

Sébastien Loeb si Daniel Elena vor raspunde la intrebarile fanilor Fa in direct pe paginile Facebook RTL si Citroen timp de 45 de minute, incepand cu ora 19:00. Acest interviu va fi gazduit de specialistul RTL, Christophe Bourroux. Fanii le pot adresa intrebarile pe paginile Facebook RTL si Citroen.

Acest interviu va fi disponibil imediat in”replay” pe site-ul www.rtl.fr si pe pagina Citroen pe Facebook.

La trei zile dupa primul raliu al sezonului, faimosul Raliu Monte-Carlo, campionii vor raspunde in direct la intrebarile fanilor si le vor impartasi impresiile despre cursa. Sébastien Loeb va vorbi despre cariera, despre victorii si despre angajamentele sale. Acest interviu le ofera fanilor posibilitatea de a afla mai multe informatii personale despre Sebastien si Daniel: http://www.facebook.com/citroenromania.

Adaugati comentariu