Şeful diviziei IT Kia a primit premiul „Rising Star”

Daniel Müller, directorul departamentului IT al Kia Motors în Europa a fost una dintre cele 18 persoane care au primit premiul de „Rising Stars” pe piața europeană de automobile, titulatură oferită de către Automotive News Europe, lider de piață în privința publicațiilor comerciale.

„Suntem foarte impresionați de toți cei care s-au calificat drept „Rising Stars” în industria auto, în acest an! Totodată, suntem de părere că fiecare în parte va avea un impact semnificativ asupra companiilor în cadrul cărora lucrează, dar și asupra întregii industrii auto, în anii ce urmează”, a declarat Luca Ciferri, Editor al Automotive News Europe.

Referindu-se la premiul primit, Daniel Müller a declarat: „Evident că sunt încântat de această distincție, să fiu numit un Rising Star al anului 2013, iar acest premiu este și o recunoaștere a importanței pe care Kia Motors Europe o acordă departamentului IT și strategiei de dezvoltare. Întreaga echipă muncește din greu pentru a găsi un echilibru între inovație și nevoia de a ne asigura că toți utilizatorii rămân conectați permanent la progresul făcut de tehnologie în acest domeniu. Un alt motiv de mândrie este și faptul că suntem capabili să facem progrese în continuare, ținând astfel pasul cu dezvoltarea permanentă și spectaculoasă a mărcii Kia.”

Daniel Müller este un german de 41 de ani care a fost numit în fruntea departamentului de IT al Kia Motors Europe la începutul anului 2011, după ce asigurase vreme de câțiva ani legătura între birourile Kia din Germania și cele din câteva țări asiatice. Distincția primită acum este prima de acest gen câștigată de domnul Müller în domeniul auto.

Pentru a primi premiul „Rising Star”, un manager din industria auto trebuie să aibă un profil personal corespunzător, să se fi evidențiat prin activitatea sa, să fi adus inovații în domeniul său, sau să fi luat decizii importante radicale. Candidații trebuie să aibă o experiență de minim zece ani, să cunoască mai multe limbi străine și să aibă vârsta maximă de 45 de ani. Câștigătorii sunt aleși din toată Europa de către un juriu competent, format din editori seniori de la Automotive News Europe și de la Automotive News, dar și de foști câștigători ai premiului „Rising Star”.

Anul acesta juriul a ales o listă scurtă de persoane demne de premiul Rising Star, din 12 categorii diferite ale industriei auto, cum ar fi Aftersales & Service, Inginerie, Producție, Design, Marketing, Vânzări, Resurse Umane (HR), IT (Tehnologia Informațiilor), Finanțe, Achiziții, Comunicare și Management General.

Adaugati comentariu