Service-ul care are grijă și de tine, nu doar de mașina ta

CMCC-CI-FEMALEAUTOMECHANICS  CMCC..MAY 7th  2012.......pics  of  Eve Kobayashi 19 yrs..works on a car testing the battery....   Four female auto mechanics who work in Toyota dealership on Dufferin st at Lawrence ave...to go with Catherine Porter feature.........(COLIN MC CONNELL TORONTO STAR)

La asta sigur nu v-ați fi gândit! Dar o femeie a făcut-o! A îmbinat utilitatea unui service auto cu serviciile de înfrumusețare dedicate femeilor.

Acest service a fost gândit special pentru femei, astfel încât timpul pe care l-ar fi pierdut așteptând, să fie înlocuit cu timp pentru îngrijire și înfrumusețare. Astfel, femeile pot alege între manichiură, pedichiură și coafor.

179892l

Service-ul auto special se numește Girls Auto Clinic, iar femeile îl adoră. Primul service Girls Auto Clinic a fost deschis în 2013 în Philadelphia și s-a bucurat de un real succes. Patrice Banks este femeia care s-a gândit că în acest fel relația dintre femei și mecanică s-ar schimba foarte mult. Și a avut dreptate. A angajat femei pasionate de mașini și mecanică și fac acest lucru cu pasiune și dedicare.

Citeste continuarea articolului pe MissAuto

Adaugati comentariu