Servicii europene de transport angajați la servici

Foarte multe companii au ales să externalizeze multe categorii de servicii în ultimii ani. Este un lucru din ce în ce mai necesar, dacă luăm în calcul lipsa forței de muncă precum și actuala criză economică.

Externalizarea serviciilor de transport angajați București, Ilfov și Alexandria se poate face într-un mod foarte simplu și eficient chiar acum, cu ajutorul serviciilor oferite de compania TRANSCAR SRL. Aceasta este o companie care furnizează cu succes servicii de transport și servicii de închirieri autocare și microbuze încă de acum 18 ani! Serviciile puse la dispoziție de această firmă, sunt de foarte bună calitate și foarte sigure!

Dacă intenționați să vă restructurați compania, deoarece trece printr-o perioadă de criză financiară sau dacă ați deschis, de curând, o companie nouă, nu este nevoie să investiți bani deocamdată în propriul parc auto.

Puteți negocia cu compania TRANSCAR SRL un contract avantajos pentru inchirieri microbuze, pentru ambele părți. Parcul auto de aici este foarte modern, microbuze și autocare de capacitați diferite, bine dotate și verificate din punct de vedere tehnic, periodic.

Compania operează în multe localități din cele două județe, Teleorman și Ilfov precum și în municipiul București.

Autocarele și microbuzele sunt de tip Mercedes-Benz, IVECO și Isuzu.

Ce alte tipuri de servicii europene mai sunt incluse în oferta companiei TRANSCAR SRL?

În afară de serviciile de transport angajați la servici, TRANSCAR SRL pune la dispoziția persoanelor fizice și juridice interesate și servicii europene de inchirieri autocare , servicii de închirieri microbuze, servicii de transport intern și în afara țării, servicii de transport la aeroport, servicii de transport ecumenic sau în interes de afaceri, servicii de transport copii la școală, etc.

Dacă doriți să organizați un eveniment important, o nuntă sau botez sau o aniversare specială, puteți solicita de la reprezentanții companiei oferta de preț pentru serviciile  de transport chiar acum.

De asemenea, dacă sunteți propietarul unei agenții de turism și dacă firma cu care ați avut contract până acum și-a închis afacerea, puteți solicita o întâlnire cu unul din reprezentanții TRANSCAR SRL, pentru a discuta în detaliu un posibil contract încheiat pe termen lung.

Același lucru este valabil și dacă aveți nevoie de servicii de inchirieri microbuze pentru transport în străinătate pentru afaceri sau pentru a petrece vacanța împreună cu un grup mai mare de prieteni sau de rude.

Pe site-ul de prezentare al companiei Transcar SRL sunt postate informațiile cele mai importante. Pentru precizări suplimentare, nu ezitați să contactați în mod direct persoanele din conducerea firmei.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top