Servicii noi pentru clienții Porsche Mobility

Porsche Finance Group a introdus posibilitatea de accesare a facturilor aferente contractelor de leasing operaţional, direct de pe site-ul www.porschebank.ro, pentru clienţii Porsche Mobility.

Facturile lunare de leasing operaţional, produs oferit prin Porsche Mobility, pot fi accesate şi online. Noul serviciu este disponibil pe www.porschebank.ro, iar accesul se face, ca şi până acum, prin crearea unui cont de utilizator în secţiunea Situaţie Cont Client, utilizatorii având posibilitatea de a vizualiza, salva şi printa facturile.

„Politica noastră este de a sprijini clienţii şi de a le oferi soluţii de finanţare viabile şi eficiente, adaptate la nevoile şi disponibilitatea lor financiară, prin conceptul nostru one-stop-shop. Mai mult decât atât, timpul este din ce în ce mai important pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care încercăm să le oferim clienţilor cât mai multe beneficii. Astfel, am diversificat funcţionalitatea website-ului nostru, oferindu-le clienţilor Porsche Mobility un nou serviciu, prin care accesul la facturile lunare devine mai simplu şi mai rapid,” a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group. 

Pe lângă această nouă facilitate, începând cu 1 februarie 2011, Porsche Finance Group aduce câteva schimbări paşilor care trebuie urmaţi pentru crearea unui cont nou pe www.porschebank.ro. Astfel, pentru creşterea siguranţei, celor care îşi vor crea conturi începând cu această dată sau care vor dori schimbarea parolei li se va solicita introducerea unor date suplimentare. Această schimbare este valabilă pentru accesarea oricărui tip de factură, indiferent de compania emiţătoare.

Prezenţa facturilor de leasing operaţional online vine ca o completare a pachetului de servicii ce include accesarea facturilor lunare aferente ratelor de leasing financiar şi de asigurare CASCO şi RCA. 

Site-ul www.porschebank.ro conţine informaţii referitoare la toate serviciile şi produsele oferite de Porsche Finance Group: credite (prin Porsche Bank), leasing financiar (prin Porsche Leasing), leasing operaţional (prin Porsche Mobility), brokeraj de asigurare (prin Porsche Broker de Asigurare) şi asigurări (prin Porsche Asigurări). Clienţii Porsche Finance Group pot obţine astfel informaţii despre cursul de facturare, locurile unde pot fi plătite ratele, noutăţi despre contractele în derulare sau pot descărca formularele de care au nevoie, direct de pe site. Mai mult decât atât potenţialii clienţi îşi pot calcula rapid chiar şi rata.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top