Serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii

BMW Predare-preluare fara contact

BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de dealeri, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, fără interacțiune directă între client și personalul mărcii, pentru a evita astfel expunerea splimentară la riscul de contaminare.

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete despre operaţiunile de întreţinere şi reparaţii, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service. În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar.

Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

Pentru programări în service, clienţii pot folosi şi aplicaţia mobilă BMW ConnectedDrive care are o platformă de servicii after sales în extindere.

Predare la dealer:

Preluare acasă:

Adaugati comentariu