Sezonul IV al campionatului Promo Rally TOTAL

Sezonul IV al campionatului Promo Rally TOTAL

Sezonul IV al campionatului Promo Rally TOTAL powered by SDS s-a încheiat duminică, 24 februarie, la Prejmer Circuit cu etapa a VI-a – Finala.

Pe o vreme perfectă pentru o competiție de schi decât pentru una automobilistică, 67 de automobiliști amatori și licențiați, susținuți de un numeros public, s-au prezentat la startul etapei finale Promo Rally TOTAL powered by SDS. Pe un vânt deloc prietenos și cu -70 C, participanții au parcurs manșele de recunoașteri și de antrenament plini de entuziasm, spre deliciul publicului care inițial a căutat adăpost împotriva vremii, dar a ieșit la marginea pistei de concurs din respect pentru evoluția concurenților.

După pauză, concurenții încinși de adrenalină au reușit să îmblânzească chiar și vremea, nu numai parcursul autovehiculelor pe trasele ideale. Au reușit două manșe de concurs spectaculoase aplaudate la scena deschisă de publicul numeros.

Câștigătorii etapei și campionii claselor se regăsesc în clasamentele de mai jos, însă câștigători sunt toți cei care au participat la concurs în sezonul IV Promo Rally TOTAL powered by SDS. De asemenea, câștigătorii sunt și numeroșii spectatori care au abandonat căldura casei și au venit sa aplaude evoluția concurenților. Câștigători sunt și organizatorii, care au reușit pentru acest sezon să strângă un grup de parteneri, cu ajutorul cărora au oferit etapă de etapă tuturor participanților și publicului spectator condiții de concurs unanim apreciate.

Astfel, sezonul IV Promo Rally TOTAL powered by SDS a avut parte de o medie de 60 de participanți la fiecare din cele 6 etape și un număr de 500 – 600 de spectatori la fiecare etapă.

Promo Rally TOTAL powered by SDS a fost organizat de clubul ACS Auto Blic, MTS, AJAS Brașov în parteneriat cu SDS – SAFE | driving school.

Podiumurile etapei finale sunt următoarele:

Clasament concurenți licențiați

 1. Cosmin Bălan – Ford Focus RS
 2. Florian Nițurad – Ford Fiesta
 3. Sebastian Scârleț – Renault Twingo

Clasament Grupa Diesel

 1. Ionuț Zota – BMW 335D
 2. Radu Bularca – Audi A4
 3. Norberth Marzell – Opel Astra G

Clasament RWD (punte motoare spate)

 1. Andi Mararu – BMW 320i
 2. Ionuț Zota – BMW 335D
 3. Paul Mario Greavu – BMW 318TI

Clasament FWD (punte motoare față)

 1. Bogdan Dumitrache – Citroen C2 VTS
 2. Silviu Mihai Spulber – Renault Megane RS
 3. Adrian Manta – Citroen C2 VTS

Clasament Clasa 1 (cilindree până în 1600 cmc)

 1. Luigi Lungu – Citroen C2 VTS
 2. Alex Arhire – Citroen C2 VTS
 3. Paul Lambrino – Suzuki Swift Sport

Clasament Clasa 2 (cilindree între 1601 și 2200 cmc)

 1. Csaba Besenyei – Honda CRX
 2. Andrei Apostol – Ford Puma
 3. Bogdan Țugui – BMW 320CI

Adaugati comentariu