Sfârșit de an, motiv de sărbătoare pentru Logan Club București

La sfârșit de an, s-a tras linie, s-au notat cele mai importante evenimente la care membrii Logan Club Bucuresti (LCB) au participat în 2011 și s-au făcut planuri pentru urmatoarele.

Peste 50 de membrii ai LCB au participat vineri seara la petrecerea de sfarsit de an organizata special pentru ei. Baietii au lasat competitiile sportive si “surubaritul” pentru concursuri precum mima, billiard si karaoke. Acestia au dovedit ca stiu sa se simta bine si dincolo de volan.

Numarul celor care iubesc „marca” Logan creste anual, astfel incat si anul acesta numarul membrilor Clubului a crescut. Acestia au fost incurajati si recompensati pentru sustinerea Clubului in activitatile sale cu diplome si calendarele anuale cu masinile proprii.

Ca o retrospectiva a anului, printre evenimentele importante la care baietii au participat, se numara:

-Intalnirea Regionala Logan Club Kronstadt (Brasov), unde a fost organizat un Bal Mascat si multe concursuri cu premii si surprize;

-Cele doua campanii de ajutorare a „Fundatiei Copii Impotriva Intunericului”, devenite deja traditie;

-Doua masini expuse la prima editie a Romanian Tuning Show (Romexpo);

-4 membrii inscrisi la cateva etape ale Campionatului National de Indemanare Auto, organizate de GT Auto Club;

-Intalnirea Regionala Arges editia a 3 -a, unde 3 membrii ai -Clubului au obtinut 2 locuri 1 si locul 2 la probele de accelerare 200 m organizate;

-Etapa EMMA Slobozia, unde unul din baieti a obtinut locul 1 la categoria ESPL Entry 2W;

-Etapa EMMA Ramnicu Valcea, acelasi reprezentant al Clubului a obtinut locul 1 la categoria Entry 5CH si locul 3 la categoria  ESPL.

Petrecerea s-a dorit a fi una relxanta si plina de voie buna, in stilul specific LCB. Simpatizantii marcii Logan si cei care stiu sa se distreze sunt asteptati la intalnirile Fulger pe care acestia le organizeaza in fiecare seara incepand cu orele 21:00 in zonele anuntate pe Forum sau, in fiecare sambata, incepand cu ora 16:00, la Sala Polivalenta.

Adaugati comentariu