Show grandios de lumini și sunet: Jaguar F-Pace în Dubai

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Lăsând deoparte conservatorismul tipic britanic, Jaguar s-a contopit cu opulența Emiratului Dubai pentru 3 minute. Lansarea crossoverului F-Pace a prilejuit un spectacol de sunet și lumini grandios.

Pentru a-și lansa primul SUV al mărcii în Orientul Mijlociu, Jaguar a ales cel mai spectaculos, tehnologizat și extravertit emirat. Și pentru că ținta noului SUV este să stabilească regulile în clasa SUV-urilor de top, spectacolul lansării s-a desfășurat în fața celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.

Mii de spectatori, de la VIP-uri selectate pe sprânceană, la turiști atrași de grandoarea spectacolului, s-au adunat pentru a urmări live spectacolul. Încă niște milioane l-au văzut, tot live, dar de-acasă, pe canalul media oficial Jaguar.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Proiecția a fost cu adevărat grandioasă și dinamică, fiind însoțită de o coloană sonoră pe măsură. Melodia ritmată, întreruptă pe alocuri de răgetul modelului de top F-Pace SVR, a întregit o grafică fără cusur. Au fost afișate schițe dinamice ale noului model pe străzile Emiratului, alternativ cu proiectarea celor 3 elemente care-au stat la baza conceperii sale: performanță, inovație, creativitate. Finalul spectacolului a dezvăluit descinderea (la propriu) de la 6 metri înălțime a două exemplare F-Pace, perfect sincronizată cu dezvelirea a încă două exemplare aflate în fața Dubai Mall.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

Dacă vă întrebați ce sistem de proiecție poate desena atât de detaliat pe suprafața de 32.467 mp a clădirii, aflați că niciunul. De fapt, clădirea are încorporat un sistem de LED-uri care-i permite să afișeze orice grafică într-o manieră spectaculoasă. Evident, deține recordul Guinness pentru ”cea mai mare fațadă iluminată cu LED-uri din lume”, beneficiind de 70.000 de LED-uri întinse pe cei 828 de metri înălțime.

Jaguar F-Pace lansare Dubai

La sfârșitul spectacolului, turiștii au plecat la hotel, telespectatorii și-au mai desfăcut o bere visând la F-Pace, în timp ce VIP-urile au urcat în vârful celei mai înalte clădiri din lume pentru un dineu exclusiv la British Fortnum & Maison. Ca, deh: așa-i în tenis. Jaguar a încheiat o seară de vis făcându-și planuri de viitor: testarea tehnologiei de rulare autonomă pe șoselele din Dubai, mai ales că oficialii emiratezi vor crea în curând cadrul legal perfect pentru introducerea acestei tehnologii în trafic.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top