Shrek şi OMV

„Shrek pentru totdeauna“ este o nouă campanie inițiată de OMV pentru clienții săi. După cum îi spune și numele, campania îl are în centrul său, pe îndrăgitul personaj din filmele de animație cu același nume.

 „Shrek pentru totdeauna“, titlul celei mai recente producţii Shrek, va deveni sloganul staţiilor OMV şi PETROMV din România, unde clienţii vor avea oportunitatea de a câştiga premii importante în cadrul campaniei ce se va desfăşura în perioada 17 iunie – 9 septembrie 2010. Cei ce vor să îşi dubleze şansele de câştig pot participa la o serie de concursuri online. 

Campania cu premii va fi lansată în toate staţiile din ţară în data de 17 iunie 2010. Clienţii primesc un talon răzuibil pentru fiecare tranzacţie de minim 80 de lei în staţii sau pentru orice produs VIVA în valoare de cel puţin 15 lei achiziţionat, precum şi pentru fiecare spălare premium a maşinii sau alte oferte promoţionale speciale. Cu ajutorul taloanelor răzuibile clienţii au şansa de a câştiga premii instant. 

În plus, taloanele răzuibile oferă clienţilor posibilitatea de a colecţiona timbre bonus, ce pot fi lipite pe un talon colector. La 8 timbre adunate pe talonul colector, clientul primeşte unul din cele patru pahare Shrek şi are şansa de a câştiga marele premiu – o excursie de basm de o săptămână în Orlando (Florida, SUA) pentru patru persoane. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top