Și Lamborghini începe producția de măști chirurgicale și viziere medicale

Lamborghini - masti si viziere medicale

Lamborghini transformă departamentele fabricii sale de automobile super sport din Sant’Agata Bolognese în spații pentru producția de măști chirurgicale și viziere de protecție din plexiglas. Măștile vor fi donate pentru a fi folosite în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Foto: Automobili Lamborghini

Activitatea de producție pentru această inițiativă de solidaritate va fi desfășurată de personalul departamentului de tapițerii, care produce interioarele și realizează personalizarea pentru automobilele Lamborghini și care va confecționa 1.000 de măști pe zi. Vizierele medicale vor fi realizate în cantitatea de 200 de unități pe zi, folosind imprimante 3D în cadrul fabricii de producție de fibră de carbon și în departamentul de Cercetare și Dezvoltare.

Lamborghini - masti si viziere medicale

Activitatea a fost aprobată și susținută de Regiunea Emilia-Romagna și se desfășoară în colaborare cu Universitatea din Bologna. Departamentul de Științe Medicale și Chirurgicale va supraveghea testarea în vederea validării dispozitivelor medicale realizate de Lamborghini, înainte de livrarea lor căte spital.

Stefano Domenicali, președinte și CEO al Automobili Lamborghini, a declarat: „În această situație de urgență, simțim nevoia să avem o contribuție concretă. Spitalul S. Orsola-Malpighi este o instituție cu care avem o relație de colaborare de ani buni, atât prin consultanță profesională în promovarea programelor de protecție a sănătății lucrătorilor noștri, cât și în proiecte de cercetare. Vom câștiga această bătălie împreună, lucrând la unison, sprijinindu-i pe cei care sunt în linia întâi în lupta împotriva acestei pandemii, în fiecare zi.”

Lamborghini - masti si viziere medicale

În semn de unitate și de sprijin pentru întreaga națiune care se confruntă cu situația de urgență cauzată de Coronavirus, în fiecare seară, Lamborghini luminează clădirile istorice ale sediului său din Sant’Agata Bolognese, în culorile drapelului italian.

Lamborghini - masti si viziere medicale

Industria auto în cursa pentru fabricarea de ventilatoare necesare în lupta cu criza epidemiologică

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top